Önértékelési zavarok.... (beszélgetés)
"Sok a gond, és ez ki hat a lélekre."-NA ez valóban más probléma.
?
Ismét összefutunk:)Az önértékelési zavar nem betegség!
Olyan jelenség, amivel kell és érdemes is foglalkozni!
Én is televigyor lettem, az elmúlt években, és ha hiszitek, ha nem egy odadó pár, otthonos lakás, és életem első autója tette fel az íre a pontot.Lehet hogy ezek most külsőségnek tűnnek de ahoz hogy ne legyen a béka feneke alatt az önbecsülésünk minimum csini külső (nem plázacica),tenyerén hordozó pár (pl. midnen nap elmondja 10x hogy gyönyörű vagy, néha egy kis virág, stb), és hát igen az anyagiag nem mellékesek bár nem mondom azt hogy pénz nélkül nem lehet boldognak lenni de nálam a nélkülözés egyenes út volt a beforduláshoz.:(
Én elég nagy önbizalmat sugárzok. Ki venné észre egy nagymellű szőkén, hogy nincs önbizalma?...
Az embereket biztatom, de nekem nem is igazán ezzel van baj. Sok a gond, és ez ki hat a lélekre.
Jól van:DDDD
Az ember azt feltételezi, hogy aki maga is emberekkel foglalkozik nem lehet más csak magabiztos.
Bár itt vagyok én példának mint pedikűrös, de mint írtam csak az utóbbi pár évben lett ekkora önbizalmam, ami nagy szájammal is párosult. Bár csak a régi én lennék.....:)
Szerintem látni.
Kár, hogy csak félig vagyok rajta.
De miért kéne minden kozmetikusnak magabiztosnak lenni?
nah visszakukkantottam, de mostmár tényleg megyek mert holnap 6-kor kelek..áhh.
Haley lehet, de nem fogadnak be. 23-24-nek szoktak nézni, viszont mihelyst kiderül a korom, már a kutyával egy szinten kezelnek(érdekes addig jó vagyok nekik, míg egykorúnak hisznek).
meli köszi, próbálkozom, de nem nagyon látok különbséget...persze lehet azért, mert nem értek hozzá
édesek vagytok, Haley jó ötlet volt ez a fórum (virtuális ölelés jár neked), bejelöltem kedvencként. köszi a bátorítást, majd csak megoldom valahogy...mindig megszoktam.
jóccakát, szép álmokat, számoljátok azokat a birkákat
Én kozmetikus vagyok. :)
Őszintén szólva azt hittem többen leszünk.
ez is lehet:) igazából mindig is voltak, de most gödörben vagyok eléggé... a fodrász kipipálva, rövid a hajam:)) van pár új ruhám is
ha nagyon nem brom, segítséget kérek, de az se lesz elég
majd elvonulnak a felhők mindkettőnk feje fölül:P
na szép álmokat, éhesek a nyualk, léptem
Az írásaidból csodálom, hogy neked gondok vannak az önbizalmaddal.
Ha elmennél fodrászhoz, vennél pár új ruhát, felszabadulnál.
És ha valaki, aki nagyon közel áll hozzád folyamatosan bátorítana akkor össze szednéd magad 1-2.
most mit mondjak? rossz:D?
gyerekként az ember mindennek tud örülni, szóval a gondok ellenére szépnek mondanám.
voltak dolgaink. inkább csak lelki terror, fenyítés, ilyesmi
én ráérek, de az önbecsülésem nem:)
majd kiteszek magamra egy táblát, hogy valaki mentsen meg
További ajánlott fórumok:
- Hogyan legyen irtó magas az önértékelésem?
- Mit tehetnék? Önértékelési zavar?
- Önbizalomhiány, önértékelési zavar
- Tudnátok ajánlani egy jó pszichológust Pesten? (a probléma: önértékelési zavar)
- Szerintetek hogyan lehet az önértékelésen javítani, illetve pozitív énképet kialakítani?
- Pánikbetegség, alacsony önértékelés, anyaság. Félek, hogy sosem leszek anyuka