Ön mit ad gyermekének allergia ellen? –gyógyszereket, vagy tiszta levegőt? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ön mit ad gyermekének allergia ellen? –gyógyszereket, vagy tiszta levegőt?
Szia Joeye755!
az azért tudod, hogy miért vagy jobban a dyprofos-tól?
Én allergiás beteg "voltam" ! Az ismerőseim mondták, hogy a Diprophos injekció milyen jó, bár E.Ü-s munkámból adódóan kételkedtem benne de kipróbáltam és tényleg nagyon jó ! ! !
Mielőtt az injekciót megkaptam 3x1 Xyzalt kellett szednem meg hozzá az orrcsepp és a szemcsepp.
Anyagilag nem volt semmi összeg, de az injekció óta SEMMIT NEM KELL SZEDNEM.
Szinte hihetetlen, hogy egyik napról a másikra megszabadultam a kínzó szemviszketéstől és az állandó orrfolyástól.
Van egy különleges rágótabletta, ami a csalán egy speciális hatóanyag spektrumát tartalmazza.
Pár nap alatt megkönnyebbülést hozhat allergiában.
Priviben bővebben írok, ha érdekel.
Az immunrendszer erősítése a legfontosabb.
Van itt egy új dolog, amit árpából, zabból vonnak ki(ráérősök akár ezeket csíráztatva is megpróbálhatják)
Állítólag az allergiát 3-4 kapszula elmulasztja.
Ha valakit érdekel beszéljünk róla.
Anikócsajszi: én is úgy gondolom, hogy rendkívül fontos a környezetünkre odafigyelni. Bő 10 évvel ezelőtt éltem Ausztriában. Egy-két hét után már nekem is könnyen ment a szemétválogatás. Azóta itthon is ez a természetes. De tudod addig, amíg a mellettünk levő önkormányzati telket évente egyszer vagy egyszer sem nyírja le az önkormányzat.... Az idén nekiálltam a sokszáz négyzetméteres telket az én házi fűnyírómmal nyírni, órákig tart...Közben a másik szomszéd is segít nyírni, Ő is allergiás. De jobban vannak a gyerekek, nem kellett nekik szteroid. De ez a megoldás?? Valóban, a nagyapám mindig rendbentartotta a portáját! Neki ez természetes volt. Tudta, hogy a föld nem csak vagyon, hanem gondozást is igényel. Ha úgy alakult másnak is segített, s tudta, hogy neki is segítenek, ha szüksége lesz rá.
Nálunk évekig nem volt bekapcsolva a tv. Időnk sem volt rá, meg nem is érdekelt. Pár hete van, de látom nem vesztettünk semmit.
NN31: Ha a Rectodelt kúpra gondolsz, akkor az lórugás. Sajnos van amikor nincs más választás, kell. De csak végszükségben! Nagyon hasznos információkat kaptam olyan anyukáktól, akik már végigszenvedték ezeket a betegségeket. Mi már (remélem) kifelé megyünk a krupp, asztma, hörgőgyulladás, stb körből. De ha köhögést hallok, már a gyomrom ökölben van. Évek óta nem aludtam hálóruhában, csak melegítőben, vagy kabátban. Hogy tudjunk szaladni az erkélyre, vagy a kórházba...Hogy minél kevesebb szteroidot kapjanak...
Szerintem a készülék nagyon jó ,de sajnos csak ideig óráig ,hiszen kiis kell meni a lakásból és akkor a védettség megint megszünik . Talán inkább odakellene figyelni a környezetkárosításra ,a gyerekeket sokat vinni a szabadba ,hogy az immunrendszerük alkalmazkodjon . Én mindent megteszek ,szelktív gyüjtök mindent ,nem használok vegyszereket ,igaz igy kicsivel többet kell dolgoznom ,de megéri , ha igy tenne mindenki , nagyon sokat ellehetne érni . Nem restellek lehajolni ha valahol parlagfűvet látok és azt kiis húzom gyökerestől .
Mirike3! Igazad van akkor nem ismerték az allergiát ,de művelték a területeket ,hogy a gyomok ne szaporodjanak! A Gond az ,hogy a gyerekeket nem viszik ki megfelelően a levegőre ,hanem beültetik a tv elé ..és nem alakamazkodnak a környezeti tényezőkhöz! Igy az immunrendszerűk ,nem védekezik megfeelően !
Igen, a lelki problémák gyengítik leginkább az immunrendszert.
Meg a vegyszerek.
:)
Így igaz! Sarokba a porszívóval, éljen a kosz!
:DDDDD
A túlzásba vitt takarítás, tisztálkodás, stb. árt a legtöbbet az immunrendszernek.
Manapság nem divat kisgyerek mellett háziállatot tartani, mondván allergizál a szőrük, koszosak, pfújjj...
Ehelyett gondosan fertőtlenítünk mindent, ún. bioételeket fogyasztunk, próbálunk egészségesen élni.
Így viszont az immunrendszerünk elkényelmesedik, nem tudja ellátni funkcióját.
A nagynéném gyerekei asztmásak voltak. Már pipájuk is volt. Elkezdték szedni a gyerekkálciumot és ma már teljesen tünetmentesek.
Nem szednek semmilyen gyógyszert, aminek tudjuk, hogy rengeteg rossz mellékhatása van. Évente kétszer háromszor feltöltik a szervezetüket a gyerekkálciummal és teljesen rendben vannak.
Bátyám 18évig volt asztmás, aztán felkerült Pestre és megszűnt neki:) Na ezt magyarázzátok meg:D
Amúgy gyanítom, hogy ez hajlam kérdése is. Mindkét bátyám, apám, a családom szinte minden férfitagja allergiás, de se anyukám, se én nem vagyunk azok (szerencsére).
Én is allergiában szenvedtem éveken keresztül
Budapesten,vidéken gyógyultam meg,sokat számit a
tiszta levegő.
Sajnos a hír igaz! Nemzetközi, és magyar kutatások is alátámasztják, hogy a légúti allergiás betegek száma ijesztő gyorsasággal emelkedik. Különösen a gyermekek vannak fokozott veszélynek kitéve, mert, a még fejletlen immunrendszerüket már a születésük pillanatától magas terhelés éri!
Ugrás a teljes írásra: Ön mit ad gyermekének allergia ellen? –gyógyszereket, vagy tiszta levegőt?
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Az allergia elleni gyógyszerek tényleg steroid tartalmúak?
- Hogyan enyhítsük a gyógyszerallergia tüneteit?
- A kisfiam parlagfű allergiájára már most kezdjem adni a gyógyszert?
- Nektek melyik allergia elleni gyógyszer vált be eddig szénanáthára?