Olyat dolgozol, amit szeretnél? (beszélgetés)
Köszönöm lányok a bíztatást, megyek is tanulni, amint lehet. Jövőre jelentkezem főiskolai képzésre mindenképpen. Nem akarom, hogy középfokú végzettséggel leírjon a munkaerőpiac.
Nem vagy öreg, nyugodtan tanulhatsz még:-)
Nekünk a főiskolán egy szigorlati tárgy csakis erről szólt: LLL (Life long Learning) :)
Ráadásul... hol vagy te még öreg??? :)
Sziasztok!
Hát én nem igazán azt csinálom amit szeretnék. Ez az első munkahelyem, s valahogy ittragadtam. Eleinte szerettem, ma már monoton, rutinszerű, nem tudok benne megújulni. Most tervezem a váltást, de ahhoz még előbb tanulni is szeretnék. Így "öregen".
Még magával a munkával nem is lenne baj (bár álmaim közelében sem jár), sem a főnökeimmel, egyedül a települések zavarnak, ahol dolgozom, emiatt viszont kezdek egyre jobban depressziós lenni... :(
Sziasztok! Én befektetési tanácsadó vagyok, imádom a munkámat! Midig is szerettem a pénzt, így igazán testhezálló feladat! :) Nagyon boldoggá tesznek a hálás Ügyfelek, ill. a saját és családom pénzügyeinek kezelése is szuper!
szepjoejszakat mindenkinek!!
remélem.bár a gyerek elég örökmozgó-szóval jól megdolgoztatja őket.olyan pörgős az összes gyerekkel játszik aztán meg beájul.nah, bocsi az off-ért.
bizonyosan szeretnek is az ovonenik!!Nekem mar volt szerencsem olyan anyukahoz aki mindenaron iranyitani akart.
nem tudom-én nem szólok bele az ovi életébe-az az ő dolguk munkájuk.most beszéltem az óvónővel-mondta szívesen fogadnak bármit-ha lesz olyan beviszem segítek...de szülőin mondta a vezető hogy az oviban ők a főnökök, beszoktatásnál is így volt velem is szigorúak voltak-gyorsan el kellett jönnöm, hogy ne jusson a gyereknek eszébe sírni-és igazuk volt.
de lehet azért állok így hozzá-mert több tanító tanár ismerősöm van.:)
Igen ok azok akik a kakan is csomot keresnek, csak az a gond hogy rettenetesen bantja az embert.Bar mar az elmult evtizedekben mar nemi rutinra szert tettem, de meg mindeg van hogy rosszul erintenek az ilyen butasagok.
pontosan, hiszen nekik az is problema hogy nemtudnak jonni, mert....
Gondolom ezeknek mindig gond minden...
Volt amikor azon hogy reggel nem mosolyogtam a gyerekere. Vagy azon hogy nemkap eleget enni a gyereke az ovodaban- ezt azokutan mondta miutan a fonok is latta a gyerek 3szor szedett levest es masodikat is.Vagy a masik csoportban maskent diszitettek a csoportszobat stb......
azt szokta mondani a tanárnő barátnőm amelyik szülő problémás azzal úgyis alig találkozik mert nem mennek el a szülőire!
Köszi, aztán ki tudja a végén még megszeretem...
Szerintem nem miattatok ment el, más problémái voltak ....
És ezek a szülők min szoktak problémázni?
Akkor használd egy lépcsőnek, amely közelebb visz ahhoz, amit majd szeretnél! :o))
nem minden szulo ilyen.Nekem most beszoktatos csoportom van es a gyerekek is nameg a szulok is aranyosak, rendesek.Az elment nagycsoportosaim 27 gyerek kozul is csak 2 szulovel volt gondom.
Hát mondjuk igy jobban belegondolva egy igen jó nevű cég lesz... szóval van benne valami
lehet hogy konnyebben jutsz majd kozelebb ahoz amit igazan szeretnel csinalni
ez szomorú.én nagyon örülök az új óvónéniknek dadusoknak(most kezdtük az ovit:D).
amúgy én most azt csinálom amit szeretek...most változott a munkahelyem.
ez igy igaz.mi vagyunk a szulokert.a fonok mindig ezt mondja.
Rendben akkor így állok a holnaphoz:)
egyaltalan nem hulyeseg, amai vilagban minden lehetoseget megkell ragadni!! En is laptoprol irok es angolnyelvu a billenytyuzet nincs rajta ekezet, azt mondtak a fiuk.
Végülis lenne köze, ahhoz, amit valóban szeretnék csinálni, de mégsem az:-(
További ajánlott fórumok: