Olyan igazságtalan egy nővel: Évente egyszer, pár napra nagy nehezen eljutsz nyaralni és pont akkor van a havi lavina .... (beszélgetés)
Na, ha csak csevegős, akkor egy fura történet:
Pár évvel ezelőtt a családommal és egy baráti házaspárral közösen mentünk nyaralni. Nekem esedékes volt, hogy megjöjjön, számítottam rá, be is következett. A harmadik napomon rám néz a barátnőm és szemrehányóan rákérdez, hogy menstruálok-e. Miután "bevallottam", elmesélte, hogy neki csak a nyaralás után kellett volna, de annyira érzékeny a vele több időt eltöltő nők pl. kolléganők ciklusára, hogy hamarabb kezdett menstruálni.
Nahh kb ilyen kis csevegős témát szerettem volna ,hiszen május óta annyi minden történt hogy ember nem tudhatta hogy augusztus elején mi lesz :-)
Az elején már mindjárt le osztottak a sok okossággal hogy, tetessek hurkot meg szedjek gyógyszert ,meg fogamzásgátlás meg ilyenek pfffff.....
ja és hogy nyaraljak máskor ez volt a legjobb.
Amúgy igen én is ilyesmi vagyok mint a barátnőd bekantyul nekem is ha valami esemény van :-)
De nincs akkora gáz mert végül is ma megjött és szerdán reggel megyünk.
Sajnos ez van. A barátnőm annyira rá szokott izgulni a nyaralás témára, hogy neki tuti, hogy megjön még akkor is, hogyha teljesen más időben kéne neki mestruálnia. A spirált nem bírja, gyógyszert nem szedhet.
Nekem pl. minden gyerekem születése után egy nappal hamarabb jön meg. Változott a ciklusom. Próbálom én is úgy beosztani a nyaralást, hogy ne essen bele, de hát elég sok mindent kell összehangolni, nem csak ezt az egy dolgot kell figyelembe venni. Hiába akarnék én jó időpontban menni, hogyha a férjem nem kap akkor szabit...
Nos, azért is írtam, hogy "Elnézést kérek!", mert félreértettem a "témát".
Gyorsabb volt a kezem ...
Egyszer velem is megtörtént,hogy pont akkor utaztam el,mikor a 28.napom jött.
Felírattam vérzéscsillapítót,amit már előtte elkezdtem szedni,és egyáltalán nem jött meg,amíg abba nem hagytam-úgymond késleltettem egy héttel.
Így később véletlenül elszámoltam a napokat,és terhes lettem:)
Én is évekig szedtem gyógyszert, és milyen jó volt, hogy pontosan ki tudtam mindent számolni, és amikor megjött, akkor is csak éppenhogy...
Most viszont ismét én is hasonló cipőben járok, mint a fórum indítója.
Egy kirándulásnál is azért rossz, mert megfelelő higiéniai feltételekkel kellene mosdót találni. Engem inkább ez a része szokott stresszelni. Ha ezen túljutok, akkor megint semmi bajom nincs! :D
Te mióta? vagy meddig használtad ?
jó? elégedett vagy vele ?
kíváncsi vagyok a véleményedre
Én átérzem a helyzeted! Én is mindig így jártam, pont a szabik hónapokkal előre tervezése, kollégákkal egyeztetése, valamint amiatt, hogy nem pontosan jön meg...
És lánykoromban még tampont sem használtam...mindig akkor jött meg, amikor nyaraltam, vagy épp két napos osztálykirándulásra mentünk! :(
Utólag valahogy mégsem ez jut az eszembe azokról az időkről! :D
Ezt nem igazán értem !
A kisfiammal és a párommal megyünk egy 5 napos nyaralásra amiben lesz kirándulás ,fürdés és egy kis kultúra :-)
A mensi pedig igen a fürdés miatt nem jó és még pl azért mert akkor rosszabb a közérzetem ,meg egyáltalán olyankor minden más.
És igen az és többi napján szexelünk is :-)
én is beszedtem már 2x is és minden tökéletes volt
ennyit erről:)
Az 50 ezer Ft-os spirállal hatalmasat spórolsz.
Számolj egy kicsit! Mennyibe kerül 5 évre a tampon, a betét meg a fogamzásgátló?
És még szarul is érzed magad amikor megvan.
Az "olyan spirál" 50ezer forint ,fogamzásgátlót nem fogok szedni ha egész évben menstruálok akkor sem,
minden megoldható ...aha ,menj máskor nyaralni chhhh .....erre mit mondjak ?
kb májusban osztottuk be a szabit.
szóval nincs egyáltalán rakás megoldás :-(
ráadásul júniusban volt egy kis műtétem ,polipom volt és igazából ez borította fel az egészet :-(
De mindegy is .................nincs jelentősége .
De hülye vagyok ...
Én kérek elnézést, hogy csak "arra" gondoltam!
Hát persze, hogy a fürdés miatt kellemetlen lehet.
Sziasztok!
Azon a pár napon kívül van még "pár száz" másik!
Neked csak azok a napok jók?
És akkor mi van, ha pont akkor jön meg? Azért mentél nyaralni, hogy akkor szexszelj?
Mit csinálsz az év többi részében?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek is igazságtalanul kapott egyest a gyerekem, vagy én tévedek?
- Az élet miért igazságtalan?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Nehezen boldogulok az öregekkel. Egyszerre zsarnokok és gyerekek.
- Szerintetek nem igazságtalan az élet?
- Mit csináljak, ha igazságtalannak érzem a tanár döntését?