Hogy néz majd ki az olyan egyetemi félévem, amikor nulla tárgyam lesz, de a szakdolg még nincs leadva (+ ugye állmvizsga)? (tudásbázis)
Ezért kár fórumot kiírni. Megesett már másokkal is.
Passzív félév.
Én is csúsztam a leadással, de a tanulmányi osztály simán eligazított a teendőkben.
A jelenlegi szakdolgozattal meg remélhetően nem fogok csúszni.
A konzultációkra a szakdolgozat írása során jelentkezel.
A konzulensnek már az elején be kell adnod a szakdolgozatod témáját és vázlatát, ez alapján fogadja el a konzulensi felkérést.
A további konzultációk a szakdolgozat megírása során adódó problémákat kezelik.
Azaz ha teljesítetted a konzultációkat, akkor kell lennie szakdolgozatnak is. Legalábbis néhány fejezet erejéig, amiket elküldtél a konzulensnek.
"Ha teljesítetted a konzultációkat is, akkor hogyhogy nincs meg a szakdolgozatod?"
MIért a kettőnek mi köze egymáshoz? van köze?
Ha teljesítetted a konzultációkat is, akkor hogyhogy nincs meg a szakdolgozatod?
És tényleg, miért nem a tanulmányi osztályt kérdezed?
Nálunk ha a hallgatónak nincs tárgya a Neptunban felvéve az adott féléven akkro passzív félévre tesszük.
Biztos, hogy nincs tárgyad? A 0 kredites tárgy is tárgy.
"hogy kellhet az abszolutóriumhoz. "
Miért a külső szakmai gyak is nullkredites mégis kell a végzéshez.
"él, akkor automatikusan abszolválni fogsz,"
Na ezt kapásból én is tudom hogy nem így van, mert a konzulens által leadásra elfogadott és a tanulmányi rendszerbe feltöltött szakdoga az abszolválás feltétele.
Hogy néz majd ki egy olyan egyetemi félévem amikor nulla tárgyam lesz, de a szakdolg még nincs leadva (+ ugye állmvizsga)? Aktív félév lesz egy egyáltalán?
A TVSZben annyi benne van hogy maga az államvizsga nem igényel aktív félévet, vagyis megteheti valaki hogy minden tárgyat letesz de még nem megy államvizsgázni és majd 1 félév múlva megy ÁV-re.
Na de mi van akkor ha minden tárgy megvan, csak a szakdoga még nincs leadva? Nincs mit felvenni de még a szakdolg konzultációt se, mert az is felvéve + teljesítve.
További ajánlott fórumok:
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Mit gondoltok az egyetemistákról?