Olyan a hajam, mint a drót, milyen hajpakolás tehetné lágyabbá? (tudásbázis)
Szia!
Próbáltad már a Gliss Kur termékeit? Nekem amikor szétégették a hajam dauerral, az tette rendbe!! Szerintem tégy egy próbát Te is vele!
Én már hónapok óta, kéthetente ricinus pakolást teszek a hajamra, kb. 20 percre mosás előtt. Azóta szép fényes, nem száraz, puha és gyorsan nő.
A ricinusolaj kb. 300 ft-ért kapható a patikákban.
Egy tuti sampon:
Phytocomplex:shampoo all'olio di oliva
Száraz szőke hajam van ettől szép lett csillog és nem törik:)))
Az Alfaparfot a fodrásztól vettem, mert ő olcsóbban adta, de lehet nálunk drogéiába is kapni.
A Swiss-es kis pakolást pedig a Rossmanban és a DM-ben is lehet kapni. Ez egy kicsike kis műanyagban van, kb 180-190 Ft 1 adag.
Nekem pedig az lenne a kérdésem, mit tudok tenni hogy gyorsan nőjön a hajam? Ugyanis levágattam, de nagyon nem jó! Szedek revalidot, meg sörélesztő tabit, de nem veszem észre hogy nőne gyorsabban! Segítsetek!!!!Köszi!!!
Amúgy Nekem a garnier fructis azonnal regeneráló krémpakolás van, azt használom, Nekem attól lágyabb a hajam!!!
Jó hogy minden utólag jut eszembe.
A fodrásznál pont 1 éve voltam, amikor vettem az alfaparfos cuccot, azóta is van még belőle. A hajam sem törik, úgyhogy nem is nagyon fogok még egy ideig fodrászhoz menni. Festést megoldom egyedül.
Nekem is nagyon száraz volt a hajam, amikor legutóbb fodrásznál voltam, azt mondta, hogy te jó ég, milyen lett a hajad?
Na aztán vettem tőle Alfaparf-os: Seduction Nutri Seduction - Gold Serum hajáplót, amit hajmosás után de még teljes szárítás előtt kell a hajra tenni.
Samponozás után Swiss O-Pair hajkúrás krémet (25 ml-es kiszerelésben lehet kapni) teszek fel , kb 3-4 percre, majd lemosom.
Utána amikor törölközőszáraz lesz a haj, akkor rakom fel az Alfaparfos cuccot.
Múltkor a tesóm azt mondta, hogy olyan a hajam, mint a kiscsibék tollpihéje. Annyira jó puha lett.
Ez elég vicces különben, mert múltkor indítottam egy topicot, amiben azt kérdeztem hogy hogyan lehet a törölközőt puhítani. Na az is sikerült szerencsére.
nekem az élesztős, mézes hajpakolás tette rendbe!
Szerintem ez a tuti:)
További ajánlott fórumok:
- A hajam elvesztette a természetes fényét! Hogyan tehetném fényesebbé?
- Hetente 3x mosom és vasalom a hajamat. Tudnátok hajpakolást ajánlani, melyiket érdemes venni?
- Hajfestés után egyből bekorpásodik a hajam: mit tehetnék ellene?
- Gyömbér színű színezőtől szürkés-zöldes lett a hajam. Mit tehetnék vele itthon?
- Mit tehetnék a hajammal?
- Nagyon száraz hajamat mivel tehetném szebbé?