Nagyon száraz hajamat mivel tehetném szebbé? (tudásbázis)
5. Kilimcs
2015. júl. 11. 17:27
Olivas pakolas ;) nekem eros drot hullamis-gondor hajam van. Az olivas pakolas meg a tobbnapi strandos seprufrizurat is helyrerantja.
4. 7e71008a3d
2015. júl. 11. 17:23
Szódabikarbónával ne! Az én hajam nagyon zsíros, (mosás után 2 nappal már vállalhatatlan), na arra ajánlották a szódabikarbónát, szóval szerintem tovább szárítana.
Seprűs, száraz hajrak, konkrétan hajvégekre nekem a következő pakolás jött be: kókuszolaj + argánolaj.
3. michelle.r
2015. júl. 11. 17:12
A szódabikarbónától szerintem még szárazabb lesz.
Az én hajamnak nagyon jót tett a ricinusolaj. Én reggel mosok hajat, előző este szoktam rákenni és egész éjjel rajta volt.
Nézd meg a DM-ben kapható Aussi sampont, a kremmania.hu-n tapasztalatokat is olvashatsz róla.
Én a Joico hajépítő kezelésbe vagyok halál szerelmes :)) A hajam sokkal szebben göndör azóta.
2. 17149b220f
2015. júl. 11. 17:08
Nagyon nagyon száraz a hajam, ráadásul nagyon sok, vastag és göndör. Szétáll, amolyan seprűs. Annyi mindent próbáltam már... hajolaj, méregdrága sampon balzsam stb. Sajnos így vasalni sem tudom. Mit tudnék csinálni vele? Heti 1x mosom, ez bőven elég neki, mert nem zsírosodik . 2 havonta festem. Most olvastam, hogy valaki úgy mentette meg a haját, hogy sampon helyett szódabikarbonával mos hajat. Esetleg ez jó lehetne?
1. 17149b220f
2015. júl. 11. 17:05
Nagyon száraz hajamat mivel tehetném szebbé?
További ajánlott fórumok:
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Mit csináljak, ha a körmeim mellett a bőr minden ujjamon nagyon száraz es nagyon berepedezett?
- Kislányomnak nagyon száraz a bőre. Sokféle testápolót kipróbáltunk, egyik sem jött be. Mit ajánlotok?
- Az arcom hiperérzékeny, minden krémtől bevörösödik, nagyon száraz, a szemem alatt ráncos. Mit tehetnék?
- Kb 1 hete, ha a felgumizott hajamat kiengedem, nagyon nagy fájdalmaim vannak a fejbőrömben. Mitől lehet?
- A melír nagyon tönkrevágta a hajamat. Töredezik és hullik. Hogyan hozható helyre rövidre vágás nélkül?