Ha nem vagy ősz, akkor hagy meg a szép természetes hajszínedet. Legalább ezzel sem mérgezed magadat... Sokáig én is festettem, de már nagyon bánom... :S
Javaslom egy bőrgyógyászt keress fel a gondoddal.Nekem ugyanez volt a gondom, szintén a hajfestéket és a sampont gyanúsítottam.Ráadásul viszkettem,mint egy bolhás kutya.A korpa,mint kiderült számomra sokféle eredetű lehet, okozhatja gombás fertőzés,hormonális hatások,civilizációs ártalom, genetika és sok más egyéb dolog.Valami mikroszkópos videós izével megvizsgáltak (hajanalízis a hivatalos neve), kb 10 perc volt.Felírtak egy kéntartalmú szert,nekem annyi használt,most nincs korpám már annyi és a viszketés is megszűnt.pontos eredmény csak hónapok múlva lesz.De például pajzsmirigy gond is okozhatja,ezért kell szakorvossal megnézetni.5000 ft az ára, de megéri, mert ezt lazán ráköltöd spéci samponokra.
Én is azt hittem, hogy a festéktől van a korpám, de tavasz óta nem festettem (szupervagány vagyok 10 centi lenövéssel), a lüke korpa mégsem múlik... Valamit ki kéne már találnom rá.
Amint befestem a hajam, az 1-2. mosás után egyből durván korpás lesz a hajam. Idővel, a két festés közt mindig kikúrálom egy drága samponnal, de ez hosszú idő, macerás és az a cucc tönkreteszi a hajszínem is. Mégis mit tehetnék, használjak másik hajfestéket? Attól lehet nem fog bekorpásodni a fejbőröm?