Olvastátok Paulo Coelho: Az alkimista című könyvét? (beszélgetés)
Sziasztok!Még nem olvastam soha tőle egy könyvet se,de most meséltek egy könyvéről,csak nem tudták megmondani, hogy mi a címe.
'leírása':Ő pap volt és boszorkányokat égetett el az előző életébe,és most felkeresi őket és bocsánatot kér tőlük.
Aki ez alapján megismeri,hogy melyik lehet az,leírná a címét ? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Én nem rég határoztam el, hogy kiolvasom Coelho könyveit. Valamiért eddig kimaradt az életemből.
Rengeteg jót hallottam róla, úgyhogy beszereztem én is az összeset. Eldöntöttem, hogy megjelenési sorrendben olvasom őket. A zarándoklattal és az alkimistával végeztem, most a Bridát olvasom. Mindkettő nagyon tetszett, rengeteg mondanivalója van és sok tanulsága! A Brida is érdekesnek ígérkezik :) Szeretem hogy nem túl hosszúak, így 1-2 nap alatt végig tudom olvasni (attól függ mennyi időm van rá) :D
A Bridát olvasta valaki? Vélemény?
Halihóóóó!
Senki nem olvasta "A győztes egyedül van" című könyvet?
Úgy látom régen kihalt a fórum...:(
Én is szeretem P.Coelho könyveit, az Alkimista is tetszett.
Most szeretném elolvasni "A győztes egyedül van" című könyvét. Valaki olvasta már? Vélemények?
Sziasztok!
Az alkimistát épp a héten rendeltem meg netről és már meg is érkezett. Most A portobelloi boszorkényt olvasom és fantasztikus. :o) Ajánlom mindenkinek!! :o))
Vannak konyvek, melyeket azert olvasunk, mert lelegzetelallito a cselekmeny. Coelho viszont nem a cselekmenyre helyezi a hangsulyt, hanem a lelki valtozasokra, fejlodesre. (igaz meg nem olvastam az osszes alkotasat)
Tehat, nem kell tole/ a konyveitol azt varni, amit egy kalandregenytol. Egyszeruen csak gondolatebreszto, vagy nyujt par ertekes gondolatot.
Ezert olvasom altalaban egyszerre tobb konyvet, kulonbozo szerzoktol, mert mind mast nyujt.
Nem, csak a Zahírt. Nekem nem jött be a stílus.
Azt hiszem nem is fogok tőle olvasni többet.
További ajánlott fórumok:
- 2010.Novemberében 3. világháború olvastatok róla?
- Ti milyen gyereknevelési könyveket olvastatok?
- Fejős Éva könyveit olvastátok?
- Melyik volt az a könyv, amit utoljára olvastatok és hatással volt rátok?
- Ti milyen gyermeknevelési könyvet olvastatok?
- Ez ellátás igaz lehet? Intézte már valaki? Olvastátok már?