Oltáskivezetés homeopátiával? Mit tudtok róla, ti csináltátok már? (beszélgetés)
Szia!
Esetleg megcsináltátok már a kivezetést? Mi most fogjuk elkezdeni a 3,5 évesemnek és a fél évesemnek is. Ha tudtam volna, hogy létezik ilyen, már eleve azzal indítottam volna, hogy oldás+kivezetés egymás után.
(az oltáskivezetés nem az immunitást szünteti meg, amit az oltóanyag kialakít, hanem a káros vivőanyagokat távolítja el, így az oltás hatásos, de nincs káros és maradandó az idegrendszert érintő mellékhatása)
en jol ismerem a homeopatiat, volt is kozom hozza, es az igen nagy szakerto, akihez jartam, o sem tudta pontosan, hogy mukodni fog-e, vagy miert mukodik valakinel, masnal meg miert nem?
tehat nem tudom, h mukodik -e, mindenesetre erdekes.
szia
a gazdagréti gyógyszertárban biztos megkapsz minden homeopátiás szert. én ajánlom még a schüssler-sók használatát is:) ha érdekel, küldök át priviben róla anyagot:)
Sziasztok
Látom ez nem az oltáskivezetősök oldala...tényleg sok butaságot írtok össze.Nem megyekek bele a magyarázásába,h mi az a homeopátia és az oltáskivezetés,mert hosszú...de aki nem tudja az meg nem beszéljen hülyeségeket!
De azért annyit hozzáfűzök,h nem az oltással van a baj,hanem a korszerűtlenségükkel és azzal,h túl hamar adják be a gyereknek....több modern országban 1éves korig elből nem oltanak...a BcG meg pl rajtunk kívül talán csak Romániában van...többi helyen betiltották.És egy csomó betegség már eltűnt vagy simán kezelhető.Még annyit,h édesanyám tanítónő és nem egy gyerek ment át a kezén akinek bizonyítottan oltás mellékhatásaként alakult ki bajuk...pl cukorbetegség,teljes szörzet eltűnése.Csak ezeket nem reklámozzák.
Én orvossal megbeszélten minél később adatom be az oltásokat oltáskivezetéssel kísérve.De megsúgom,h sok orvos lejelenti ,h beadta az oltást...de valójában nem olt vagy akkor amikor anyuka szeretné,van aki pénzért,van aki ingyen.Szerintem nem véletlen,h egyre többen csinálják az orvosok közül is.
Az oltás nagyon jó dolog,de nem 1éves kor előtt és nem a magyar oltóanyagokkal.
Szóval rátérek a lényegre amiért írtam...tud valaki pesten gyógyszertárat ahol lehet kapni...egy éve rendeltem,de nem találom honnét.:(
nagypapám (orvos egyébként) annyit mond a homeopátiára, hogy legalább nem árt és ez is valami :D
(bár egy hatástalan védőoltás közvetetten árthat :S)
Nyilvános fórumot nyitottál, védd az álláspontodat :)). Ebben a kérdésben több támadást fogsz kapni, mint egyet értést.
A személyes véleményem a tapasztalatok alapján, hogy a homeopátia már túlhaladott dolog, vannak sokkal hatékonyabb módszerek.
Keresgél az Asperger szindóma fórumokon, ott olvastam tapasztalatokat az oltáskivezetésről, keresgélj ott!
Orvoscsaládból jöttem; a gyógyszereknek vannak mellékhatásaik ez alap, mert ugye van bennük hatóanyag; rengeteg kísérlet és tanulmányozás (valamint pénz és idő) áll egy-egy hatóanyag/hatóanyag kombináció mögött mire engedélyt kap, ha kap egyáltalán... ami a mellékhatásokat illeti, mérlegelnek; megéri-e a kockázatot.
A homeot azzal istenítik, hogy nem lehet túladagolni, ez már alapjaiban megkérdőjelezi, hogy akkor tartalmaz-e egyáltalán valami hatóanyagot.
Hogy orvosok ajánlják... hát igen, "nyugati-típusú" gyógyszergyáraknál és homeos szereknél is megvan az orvosvásárlás-gyakorlata... ez van
szerintem az autista fórumon érdeklődj, ha van hatása, ott biztos be tudnak számolni róla, mert ott biztos, hogy észrevehető, mérhető a hatás.
Rosszat biztos nem teszel vele a gyerekednek, bár, mint említettem, én nem hiszek benne.
A kötelező oltás kötelező.
Így nyilván nem vezetheted ki homeopátiával.
Amúgy tényleg nem értem, miért beszéltek így, mikor nem is ismeritek, amiről beszélek. Amit írtok, az nem idevágó dolog, ez nem erről szól, nem értetek hozzá, akkor miért ócsároljátok? Annyira látszik, hogy azt sem tudjátok, mi ez a dolog. Én nem mondtam semmit a nyugati orvoslásról sem. A gyógyszereknek vannak mellékhatásai, lásd. tájékoztatók.
Nem mást adnak oltás helyett és gyermekorvosok csinálják. És vannak akiken segített, míg más dolog nem.
Butaságok hangzottak el, én inkább nem írtam volna le.
Akkor talán magát az oltást is kihagyhatod, hiszen az maga a kísérlet! Kin is tesztelték őket, hát a mi gyerekeinken, mint minden régi oltást is. Remélem a különféle állatkísérletek senkit nem nyugtatnak meg.
Na mindegy, ez itt most egyébként nem az oltásellenes topik.
Azután mi legyen vagy az előtt ugye hogy beadattuk.
Ha gyenge a gyerek immunrendszere, akkor ugye jönnek a problémák oltás után, meg hát attól is.
Még egyszer mondom, nem oltásellenes vagyok, de hát azért ne dugjuk homokba a fejünket. Nem is terjeszteni akarom a homeót, inkább azért írtam ki, hogy beszéljünk róla, ki mit TAPASZTALT!
További ajánlott fórumok:
- Milyen hangulatjavító módszereket, teákat, homeopátiás szereket, ill. gyógyszereket tudtok?
- Magas vérnyomásra és magas pulzusszámra tudtok Homeopátiás szereket? Külön-külön is jó lenne.
- Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani, ahol megnézhetem, hogy melyik homeopátiás szer mire való?
- Laktózmentes homeopátiás szereket tudtok ajánlani megfázásra?
- Köhögésre milyen homeopátiás gyógyszereket tudtok ajánlani?
- Tudtok jó homeopátiás orvost ajánlani Bács-Kiskun v. Csongrád megyében, aki gyerekekkel foglalkozik? Tapasztalatok ételallergia kezelésében?