Okosszépség vélemény, tapasztalat (beszélgetős fórum)
Öhm, hány érdektelen fórumtéma van ...? 🤔 Nem hinném h össze tudnánk számolni.
TE miért töltöd az idődet itt? 🤷♀️
sziasztok! sajnos én lemaradtam erről a balhéról, hogy nem is kémiát tanul és úgy osztja az észt... valaki beavatna? :D illetve ő erre mit reagált? ha ez tényleg igaz, akkor nagyon durván megvezette azokat, akik idáig 40 eurót fizettek neki a konzultációért.
azt eddig is lehetett tudni, hogy Szlovákiában él.
Az én fiamnak van egy kis csatornácskája, ő a 12 órás műszakjaival összeegyeztetve csinálgatja.
Van már majdnem 100 feliratkozója. Nem akar influencer lenni, csak némileg megosztani a dolgait.
Látok egy német srácot, gazdasági diplomája van, ő nagyon rendesen keres azzal, hogy jópofán ad elő dolgokat a YT-n. Látszik, hogy ért a marketinghez, mert saját online áruháza is van néhány egyedi árucikkel, és pizzát is forgalmaz a saját nevével.
Ma már mindenki Youtuber. Senki nem akar melózni. Feldobtam itthon a témát, hogy én is szeretnèk sokat keresni hülyeségekkel. Még elbíràlâs alatt van! 😂
Nézem néha ezt a Szilu nevű csajt is. Hàt dolgozni minek, elkezdett videózni. Már egész szépen halad a semmivel. :)
hazánk leghíresebb vloggereit, youtubereit és Instagram modelljeit kérdezzük arról, mi a valóság, amit a filterek elrejtenek.
Társadalmunk hasznos tagjai
Megkerestem
Továbbmegyek: nem tudom, mi az az instagram 🤣😁
Mennyi bosszankodást meg lehet spórolni!?
Sziasztok,
Az a lényeg, hogy mostanában nagy balhè van körülötte mivel kiderült, hogy nagyon nem kémia szakos hanem közgazdász. Mostanában nagyon kifordult magàbòl amit csinàl az màr online bullying. Semmi hasznos információt nem oszt meg csak màsok fikázása megy. Követtem egy darabig, de én elhatàrolòdom tőle.
Alig néhány hozzászólással ezelőtt ezt írtad.Idézlek: "Véleménye bárkinek lehet, nem mondtam ilyet hogy nem. Forgasd ki a szavaimat. De véleményt/hozzászólást csak ilyen lekezelő módon lehet írni? Normális hangnemben nem megy?"
Aztán jön a "Letojom a véleményeteket"
Gratulálok. Ez cseppet sem lekezelő.
Nekem is ez jutott eszembe. És valóban a FI stílusa a bicskanyitogató, ránéztem erre az insta fiókra es semmi lekezelőt nem láttam...
DE csak azért sem fogom követni mert itt reklámozza. 😂
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék.
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a "non-stop" szülőkkel kapcsolatban?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Mi a vélemény, tapasztalat a KKfházi kórházról?
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom