Mi a véleményetek, tapasztalatotok a "non-stop" szülőkkel kapcsolatban? (beszélgetős fórum)
Na jó, ezek a "nem adatom be az oltást, nem mehetnek közösségbe más gyerekekhez, 6 évesen is szoptatom"- típusú szülők tényleg durvák, de szerintem azért nagyon kevesen vannak, akik ennyire és ilyen sok mindenben szélsőségesek.
Amúgy mindenkinek megvan a maga heppje, amíg nem veszélyezteti a gyereket, nem baj.
hm ? !
Az ösember is igy elt , nem biztos hogy rossz eletforma ? !
De , mai vilagunkban ehhez az eletformahoz sok,SOK penz kell.....
"Már otthon van, és szülei vigyáznak a kis Alizkára (2), akinek a hét végén újra leállt a szíve. A gyermeket tavaly decemberben két hős mentő – Péter Ferenc és Siklósi Gábor – mentette meg a haláltól, újraélesztették, és saját motorukkal vitték kórházba.
Szombat este szülei éberségén múlt, hogy még életben van. Egy félautomata defibrillátor segítségével otthon újraindították a kicsi szívét, de a kórházba csak a szükséges vizsgálatok idejére vitték be a csöppséget.
– A szülők az alternatív gyógymódokban hisznek, így nem járultak hozzá, hogy Aliz pacemakert kapjon – árulta el Siklósi Gábor, a korábbi megmentő, aki szombaton szintén a kórházba sietett, és az orvosokkal együtt megpróbálta rábeszélni a kislány szüleit, hogy engedélyezzék a készülék beültetését. Katalin, a kislány édesanyja tegnap azt mondta: a szív leállása Alizka betegségének egyik tünete, és ők már tudják ezt kezelni.
– Egy genetikai vizsgálat eredményére várunk, addig is gyógyszeresen kezeljük a kislányunkat – tette hozzá Katalin."
Ez már tényleg gáz!
Végefelé volt egy rész, amikor a gyerekek ettek a kisasztalnál. Mind csak egyszál kisnadrágban... ugyanakkor a felnőttek: hosszúnadrág, pulóver.
Hát nem is tudom :(
Sziasztok!
Én is néztem, és le vagyok döbbenve!
8, 3 év alatti gyerek egy családban - 1, aztán négyesikrek, aztán 1 év múlva hármasikrek. És mind mesterséges megtermékenyítéssel!
(Viasat-on most nézem)
Kicsinek mindig megmutattam őket orvosnak, de homeopátiás szert kaptak az antibiotikum helyett is. Persze először abban is orvos segített, de most csak telefonálok neki, ha esetleg bizonytalankodom. Egyébként a homeopata mellett megtanultam, hogy milyen jelekre kell figyelni, ha beteg a gyerek.
Ezzel együtt vannak olyan helyzetek, amikor nyilván indokolt az orvosi beavatkozás, kezelés.
Nem értem Del! Ez a gyerek nem jár még közösségbe...csak 15 hónapos.
Én sem vagyok agyba főbe gyógyszerpárti....és kultiválom a természet gyógyászatot is,csak vannak határaim,amiket azért nem lépek át,mert nem játék a gyerekem és nem kísérleti alany...
de fertőző gyereket közösségbe nem vihet, ill. a nevelő sem fogadhatja be! Nem?
Viszont.
- A természetre bízza-ban van valami!
A Német nyelvterületen például a lázcsillapítók és a fájdalom csill. gyógyszereket nem alkalmazzák oly serényen mint Mi.
ez így van, a hasonló elvet valló szülők maguk is az alábbi gondokkal küzdönek.
újratermelődés.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi kapcsolatáról?
- Segítsetek véleményetekkel!! Válságban van a 22 éve tartó kapcsolatom!!
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények
- Örökké gyerekek? avagy milyen szoros legyen a kapcsolat a szülőkkel?