Nyelvzsibbadást mi okozhatja? (tudásbázis)
"talán csak annyi hogy helio bactérium van a gyomromban"
Ez nem éppenséggel csak annyi, a baktériumot sürgősen ki kell a szervezetből irtani mert komoly bajokat okozhat. Könnyen előfordulhat, hogy ez okozza az összes problémádat.
Sziasztok! Leírnám a történetem ami 2018 augusztusában kezdődött! Kihúzták a jobb alsó 7 es fogam és azóta zsibbad néha ég a nyelvem jobb oldalt szélen és alulról is! Már minden vizsgálaton voltam agyi és arckoponya mri, fül orr
gége, vérkép, mellkas röntgen, nyaki uh, gyomor és nyelőcsőtükrözésen mert a torkomban is idegentest
érzet van! Negatív minden talán csak annyi hogy helio bactérium van a gyomromban! Több szájsebészeten voltam legutóbb a debreceni klinikán ahol azt mondták idegszálgyulladás és a régi bölcsességfog helyén kötőszövet megvastagodás van ahol ha megnyomom az ínyem beleszúr a nyelvembe! Millgama szedésèt javasolták amit eddig is szedtem!
Volt már valaki hasonló helyzetben? Esetleg tudnátok tanácsolni valamit?
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- 5 hós baba alvásproblémáját mi okozhatja?
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?