Nyári vegyes savanyúság recept
40 perc
A Nyári vegyes savanyúság hozzávalói:
Fejes káposzta
Hagyma, lila fehér
Paprika, lehet pirosodó is
Uborka,
Ha van cukkini tehetünk bele azt is
Sárgarépa.
Mennyiséget nem írtam, ami volt itthon, abból készült
Ecet, egész bors, babérlevél,édesítő,só,mustármag.
A Nyári vegyes savanyúság elkészítési módja:
Az alapanyagokat megtisztítom, majd vékonyan legyalulom. Besózom, majd 2-3 órát pihentetem, de többször átkeverem. Elkészítem a levet a fűszerekből, és felforralom, majd kinyomkodom a besózott zöldséget, és rászűröm a kihűlt levet. Üvegbe teszem, és a hűtőbe rakom. Jó étvágyat!
Azért készítek 2-3 üvegre valót, mert szeretjük, a frissen elkészült savanyúkat!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2019. aug. 1. 15:45
A nyári vegyes savanyúság elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.