Nyaralás egyedül vagy itthonülés? (beszélgetés)
Ez volt életem egyik LEGSZEBB NYARALÁSA!
Csodálatos volt az út és az útitársak is,soha nem éreztem,hogy egyedül lennék.És sokan voltak rajtam kívül akik egyedül jöttek.Megyek jövőre is!!!
Aki volt már szervezett úton,milyen volt?
Milyen korosztály volt főleg és voltak-e egyedül utazók?Ők is jól érezték magukat?
Szívesen veszem a tapasztalataitokat.
Várom is meg nem is már az utazást...
légy már egy kicsit pozítívabb :)
Bárcsak én lehetnék ott aon az úton :)
életemben egyszer voltam külföldön, az is kötelező volt...:S
Te viszont szabadon dönthetsz és szabadon mehetsz, használd ki és légy már végre kicsit vidámabb :D
Kedves elkeseredett!
Miért vagy elkeseredve?
hisz még piszkosul fiatal vagy, menj csak egyedül és reméljük, egyszercsak rádtalál a szerelem:)
Szóval vágjak bele...
Szívesen veszem még a véleményeteket,főleg,aki részt vett már szervezett úton.Elő szokott fordulni ritkán azért,hogy egyedül megy valaki?
Köszi annak,aki ír
Köszi a biztatást!Csak az utastársaktól félek,remélem nem olyan fennhordja az orrát típus lesz mindenki,akikhez szólni sem lehet...Viszont inkább nyugdíjasok legyenek,mint romantikus szerelmespárok...
Párizs,aztán fel Chamonix és a Mont Blanc hegy,panorámavonatozással...bízom benne nem lesz rossz egyedül:(((
en 2 eve elmentem olaszba,a legjobb nyaralasom volt az eletben.ne hagyd ki ,menj!!!!!!!!!!
bar en amugyis az a fajta vagyok,egyedul barmikor barhova,tokre szivesen....
sosem volt akadaly.
Hugom 3 éve még szingli volt, ő Svájcba ment pár napra egyedül, szintén szervezett buszos út volt.
Csupa nyugdíjas volt rajta kívül a buszon..
De amúgy élvezte...
Viccelsz? Menj el egyedül!
Világot látsz, ismerkedhetsz, barátokat szerezhetsz.
Sziasztok!
Ti mit választanátok?Elutaznék egy szervezett buszos francia körútra,de nincs senki,aki velem jönne. Menjek egyedül vagy maradjak itthon?
Nem lesz nagyon rossz vagy ciki?
Köszi,aki megírná esetleg átélt tapasztalatait,véleményét!
További ajánlott fórumok:
- Végre itt a nyár! Nyaralás, szállásfoglalás belföldön vagy külföldön?
- Legyen már nyár avagy unjuk együtt a hideget. Osszuk meg a nyaralási terveket, elevenítsük föl a szép pillanatokat!
- Egyiptomi nyaralás avagy hogyan olvadt el a férjem, mint kenyéren a vaj?
- Olasz nyaralás - Lignano, Bibione, Jesolo vagy Rimini?
- Nyaralás - egyedül
- Lány kerestetik Balatoni nyaraláshoz, hogy ne legyek egyedüli csaj :)