Nyálkás kicsit véres széklet 4 hónapos csecsemőnél! (beszélgetés)
Sziasztok, remélem valami még ide is benéz és esetleg válaszol vagy tippet ad nekem.
Ha a tejre vagy laktózra érzékeny a 4honapos baboca, a véres széklet hány nap után tűnik el ha tejmentes étkezem?
Szerintem is a tej okozta nálunk.Hasmenése nincs, szokásos mennyiség volt a kaki a nyálkásnál is.napi 2x kakil általában, de van hogy többször keveset és van, hogy 1x de akkor még én is kakis leszek!:-)A dokink még mindig szabin, de a védőnő azt mondta, ha nem fordul elő többet és nem eszem tejterméket, akkor megvárhatjuk a dokinkat.Remélem minden ok lesz.Tartom a megvonást, bár nem nehéz amúgy se vagyok nagy tejes!:-)
Homern, köszi akkor én is a lactiv baby-t fogom venni, rajtad kívül már írta valaki, hogy azt használta!
Nálunk 2 hónaposan volt ilyen,amint megláttam a pici vért a pelusában elkezdtem a tejés tejszármazék mentes diétát,nem jelentkezett többet.Most 18 hónapos,tejallergiás,2 évesen megyek vele terheléses vérvételre.A diétát azóta is tartjuk(igen,én is,mert még szoptatom :) ) ,pár pici ekcémás foltocskán kívül semmi tünete nincs azóta.
Nekem is normaflore volt mindig itthon,de amikor már a sokadik doki mondta,hogy inkább a lactiv baby-t adjam,inkább azt kapja ha szükség van ilyesmire.
SZia
Nálunk is campilobacter okozta ezt a fajta véres nyálkás kakit.
antibiót kapott rá.
Szia!!
Az én kisfiamnak 3 hetes korában volt ilyen. Tejallergia gyanús lett. Azóta tejmentes tápszert eszik. A tünetek azóta megszűntek.
Olvasom,hogy ti anyatejesek vagytok. Próbáld mellőzni a tejet,tejtermékeket!!!!
szia!
ha piros vér, tehát friss, akkor lehet, hogy berepedt picit a popsija. Azért ha többször is előfordul menjetek el az ügyeletre, inkább feleslegesen.
További ajánlott fórumok:
- Pofon egy pár hetes csecsemőnek?!
- Kicsit kényes téma. Széklet minta vétel.
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?
- 21hónapos kisfiamnak nyálkás a széklete két napja, mitől?
- Hasi görcs után gyakran nyálkás széklet, főleg evés után 1 órával minek a tünete lehet?
- 9 éves fiamnak 3 napja világos sárga a széklete és kicsit csikarodik a hasa. Mi lehet a probléma?