Nyaki porckorong bántalmak (beszélgetés)
Azt mondják, hogy amire igazán akarod, arra van időd.
Így, hogy felírták, a masszázs 500, az iszap 400 forintba kerül. Hetente kétszer el fogok menni.
Az a baj, hogy mindent a stresszre fognak.
Unom amikor már ezzel jönnek az orvosok. Inkább jobban mehg kellene vizsgálni a beteget és elbeszélgetni vele, sokszor az is segítene.
Engem sem küldött...én mondtam neki, hogy próbáljuk ki.Ősszel voltunk egy htet Hajdúszoboszlón ott 5 napig szinte egész nap fürödtem és a szálló orvosa javasolta aaz iszapot meg a masszázst. A harmadik napon jobban lettem.Egy hét után elmúlt a zsibbadás és csak december közepén kezdett visszajönni. Most megint járok, 15 kezelést írt az orvos, de ez még tavalyra vonatkozik. Évente kétszer 15 kezelést támogat a TB.
Egyébként engem kivizsgáltak(MR) és azt mondták, hogy a stressztől vagyok beteg, felírtak egy enyhe nyugtatót is.Most jobban vagyok.
Egem még soha nem küldtek iszappakolásra.
Muszáj lesz orvost váltanom, mert ez nem hiszi el, hogy beteg vagyok. A multkor amikor nagyon fájt, azt kérdezi mit csináltam. Rosszul mozdultam, erőlködtem a WC-én, tüsszentettem. Hát röhögnöm kellett. Ilyen orvost. Remélem egyszer neki is lesz és megtudja ez milyen fájdalommal jár.
Hát sajna ez van nálam is. De nekem még nagyon erős fejfájásom is van hozzá, ami van amikor két hétig is eltart. Utálom ezt a betegséget!!!!
Teljesen elgyengít.
Ideggyökér típusú spondylosis
Nyak és vállfájdalommal jár, ami vagy mindkét, vagy csak az egyik karba sugárzik ki. Tompa szúró vagy égő fájdalom kíséri, amely sokkszerűen tör ránk. Befolyásolja alvásunkat és munkavégzésünket. Már a legkisebb mozgás is (fejfordítás, köhögés, tüsszentés, erőlködés) fokozzák a fájdalma...t. Kísérheti szédülés, fülzúgás, fejfájás. Ha elfáradunk, legyengülünk, csökken immunitásunk, akkor könnyebben náthásak leszünk, és ezek a fájdalmak ilyenkor általában megjelennek. Elnehezülnek végtagjaink, általános gyengeség tör ránk, elmegy kezünkből az erő. Az alkarban és az ujjakban zsibbadás és fájdalom jelentkezik, könnyen kiejtjük a tárgyakat kezünkből, és nem tudunk a kezünkkel szorítani.