Ezek mind nagyon jó termékek,együtt szedve pedig nagyon hatékonyak.Az tény, hogy nem a legolcsóbbak. A barátnőm édesanyja (tüdőrákkkal)szedte 2-3 hónapig,és határozottan javult. Hozzátenném, hogy nem léteznek csodaszerek, csodapirulák, amiket ha beszedünk, megszűnik minden gondunk-bajunk. Szerintem leginkább fejben dőlnek el a dolgok, ki mennyire szereti az életét és mennyire képes pozitívan gondolkodni, ha már baj van. A Pharmanex termékeket én magam is fogyasztottam és nagyon hatásosnak tartom őket, de akármit is beszedhet az ember, ha nem látja a fényt az alagút végén, nem fog hatni.Mielőbbi gyógyulást kívánok az Édesapádnak és minden jót!
Ha olyan szervi gond, ami eltávolítható, anélkül hogy az problémát okozna a mindennapi életben akkor "ki lehet gyógyulni", de ha pl. leukémia akkor nem sokk esély van, csak az élte hosszi kezelések.
Valójában nem a kozmetikai termékek érdekelnek, hanem a táplálékkiegészitök.apukám rákos és elkezdte szedni a lifepak, g3 juice termékeket, valamint a reshi gomba kivonatot és az omega 3at.Nagyon szeretnék rajta segiteni, ezért szeretném megtudni hogy érnek e ezek a dolgok valamit.