Mik a tapasztalatok a Tesco saját termékeiről? (tudásbázis)
Helló mindenkinek!
Teljesen véletlen találtam ide:)))
TESCO?
HM...
Mi is járunk a Tescoba,bár ritkán,mert nekünk a Cora közelebb van,meg szerintem sokkal igényesebb,tisztább mint a Tesco.
Vannak dolgok,amik nekem is beváltak!A ropi tényleg magasan a legjobb,de a zselés szaloncukorral sincs baj.
Tisztítószereket nem nagyon veszek ott,mert inkább a jól bevált(drágább ugyan)régieknél maradok.
Kifejezetten szeretem a Tescos fagyasztott leveles tésztát,máshol nem is veszek.Jó az ásványvize,a tejtermékei,és a tésztával is ki vagyok békülve.
A fagyasztott, sütőben kisütendő fűszeres-fokhagymás bagettet kóstoltuk - ez nagyon jó! ajánlom, hogy tartsatok a fagyasztóban párat, mindig jól jöhet vacsira.
A mirelit sonkás-gombás szendvicsszerűségnek -ezt szintén sütőben kell sütn-valami borzalmas mellékíze van!
Mi is általában a Tescoban vásárolunk.A ropijuk szerintem verhetetlen, azt nagyon imádom, a fertőtlenítő géljük mint a D..os szerinten jó.Nagyon olcsó kaját pedig nem szabad megvenni.A wc papírjuk szintén jó, felveszi a versenyt bármelyik márkásabbal.A papírtörlőjük,alufóliájuk,sütőpapírjuk szintén jó.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.A Spar sokkal drágább.Az ő saját termékeivel jobban befürödtem mint a T-val.
Ja igen.Valaki írta,hogy a 3in1 T kávét mennyire szereti.Nos az nekem nem jött be.
hát, most már vannak ezek a tesco színes termékek, ezeknek szép (szebb) a csomagolásuk..
jut eszembe, a tesco csokis keksz (két keksz között kakaós krém) is fincsi!
tesco paradicsomleves por, állat formájú tésztával.
jó, hozza azt, amit egy zacskós porlevestől elvár az ember. az állatfigurás tészta meg külön nyerő:)))
Színesben amit vettem és jó is: pelenka, teljeskiőrlésű tészta (ennek nagyon örültem, mert kevesebb, mint felébe kerül az eddig vásároltnak), öblítő.
tesco gazdaságost viszont nem vásároltam, nem is fogok...
Ez egy baromság, elképesztő, hogy az emberek miket találnak ki. Ezeket a termékeket ugyanúgy
bevizsgálja a hatóság, mit bármi mást. Egészségre ártalmas anyagot nem tartalmazhat, az eü. határérték fölött.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Amway termékeiről?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Vélemények az élelmiszerboltok saját márkájú termékeiről
- eMAG saját márkás termékeiről mik a talasztalatok?
- Mit hallottatok, tapasztaltatok a LR world termékeiről?