Norbi termékeiről mi a véleményetek? (beszélgetés)
Konkrétan élelmiszermérnök barátnőm mondta beszélgetés közben, konkrétan nekem és a férjének, szóval nem a Rozi macskájának az előző gazdájának az unokahúga jellegű infó.
Nem próbálom ki, mert nem fogok ezzel külön programot venni a nyakamba, de ettől még mindenki azt eszik, amit csak akar.
Nem különbség van közöttük, hanem korreláció.
Sokan fogytak-fogytunk azzal a sima mezei felfogással, hogy pl. a lisztet nem helyettesítettük másfajta (XY lisztje, etc.) liszttel, hanem egy az egyben minimumra csökkentettük a fogyasztását. Hasonlóképpen, a cukor helyett sem használtunk mást, hanem egyre csökkentve a mennyiségét, nagyjából leszoktunk a használatáról.
Aki pedig megkíván egy süteményt, süsse meg nyugodtan (cukorral, vagy kevesebb cukorral, vagy akár cukorhelyettesítővel), nem fog ettől sem elkárhozni. Nyilván nem mindennap, de néha- néha nyugodtan fogyaszthat édességet is. Én ezt jobbnak (de főleg olcsóbbnak) tartom, mint a szénhidrát-csökkentett édességre rászokni és abból enni annyit, hogy a napi étrend szénhidrát-, ill. kalóriatartalma gyakorlatilag nem változik.
Nem is tudom, hogy mik ezek, hol lehet kapni, még nem találkoztam velük.
Rémlik, hogy túró rudit ettem már, jó volt.
Azért ugye érted a különbséget aközött, hogy
"csak az nem hízlal, amit nem eszel meg, és a
„Ha csak Update-t eszel, és azt is mértéktelenül, attól is hízol." között?
Azért mert valakinek a valakinek a barátnője azt mondta eccer valamikor, na az ilyet kell készpénznek venni.
Először próbáld ki, majd véleményezd.
Sztem senki nem azért veszi ezeket a cuccokat, hogy mértéktelenül fogyassza.
Legyen. Nem vagyok gazdász. De Norbit akkor se bírom látni sem.
Nyilván mindenki úgy boldog, ahogy akar. Ő is a termékeivel, én is a termékei nélkül.
Persze el lehet hagyni, de még jobb, ha nem muszáj. Ahol nem kapható ott természetesen nem opció, nálunk szerencsére van szinte minden boltban.
Te egyébként kóstoltad valamelyiket?
Az édesszájúságot azért el lehet hagyni, ha nehezen is. (A cukorbetegek természetesen más ügy.)
Nálunk hiába jönne jól bárkinek az Update termék, itt nem kapható. Ezt is boltja válogatja, úgy látszik.
Eredetileg volt az Update mögött valami étkezési rendszer, azt ha tartja valaki, az már eleve azt jelenti, hogy odafigyel kicsit az étkezésére és nem eszik nyakló nélkül. Ennyi sokaknak már önmagában elég a fogyáshoz.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Amway termékeiről?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?