Vélemények az élelmiszerboltok saját márkájú termékeiről (beszélgetés)
egy ismim is mondta hogy nagyon jó a folyékony ...
én is ki fogom próbálni...
Aldi is ilyen jó minőség.
Viszont mosószert nem mertem venni eddig, én is Ariel, régebben Persil. Ki fogom próbálni, megadtad a bátorságot hozzá.
A Lidl-ben sok jó termék van.Német jó minőségű elérhető áron:) pl: csokik,a dobozos kávé és az ice kávé nagyon finom!,és a felvágottak is.
Én eddig csak Arielt használtam,de most vettem egy folyékony Lidles mosószert és jó:)
én is így vagyok vele...
az olcsóbb mosóporoknak stb..némelyiknek nagyon kellemetlen illata van...legalábbis nekem némelyik zavarja az orromat...
Nálunk a férjemet teljesen hidegen hagyja ez a dolog, a gyereknek meg még nincs beleszólása:D
A párom már attól rosszul van ha el kell jönnie velünk a boltba, mert ő utál vásárolni, úgyhogy neki mindegy mit veszek, csak gyorsan vegyem:)
aliba nem jar senki? a csokik nagyon tutik. Imadom öket. A legtöbb valamilyen ferrero es egyeb neves csoki hasonmasa, kisebb nagyobb sikerrel, de fincsik szerintem.
A konzerveik is jok es pl a ruhazati cikkeikkel is meg vagyok elegedve. A kicsi fiamnak vettem a multkor egy termopulcsit es nagyon jo. Söt, magamnak is vettem farmert, es meglepetesemre nem ment olyan gyorsan tönkre mint a levisem. Na persze nem összehasonlithato, de mondjuk az araert nem vartam ilyen jot.
Az ember ott spórol, ahol tud. Én is. :)
Ha vmi olyan minőségű, mint a márkás, de olcsóbb, naná, h. az utóbbit veszi meg az ember. :))
Ezt jó tudni!
De a tescossal egyébként nincs gáz, ugyanúgy kimossa a koszt a ruhákból, mint a dosia, vagy a tomi, vagy a tide, vagy a mittudomén melyik. Bár anyukám az arielre esküszik, én nem fogok azért több ezer forinttal többet adni, hogy hű de márkás legyen. Szerinte azzal tisztábbak lesznek a ruhák. Tőlem aztán...
Na mindegy szóval vannak nagyon jó dolgok mindenütt. A DM-es és Rossmannos termékeket sajna nem ismerem, a pelust is úgy kaptuk, mert én nem járok ilyen boltok felé, soha nem esik útba, így nem is megyek:)
A Lidl-ben isteni német csokik, cukrok és más édességek vannak. A jégkrémek is nagyon szuperek ott és jóval olcsobbak.
DM mosogatógépbe való tabletta is jó.
A DM-es pelus anno nekünk sem vált be, de ezen kívül szinte minden babaápolási termék jó volt, viszonylag jó minőségűek és jó árúak.
Én főleg a popsitörlővel voltam megelégedve.
De nem rosszak a babahintőporok, a babatestápolók... sem.
A Lidl-be néha én is betérek, általában mondjuk desztilált vízért, de ha már ott vagyok, körül szoktam nézni, amúgy ott a legjobban a tejtermékek érik meg.
Na meg a mosóporuk sem rossz.
Amúgy a mosóporokról meg csak annyit, hogy van olyan olcsó mosópor, ami inkább sót tartalmaz, az pedig sem a ruhának, sem a mosógépnek nem vmi jó. :(
Erről itt olvashattok:
A Dm-es pelus nekünk se jött be, mert kifolyt belőle a pisi:(
Viszont szerintem nincs gond a tescos mosóporral! Igazából ugyanaz van benni, mint bármelyik másik mosóporban, mert mindben ugyanaz van! Csak a fehérítős, meg a nem fehérítős között van különbség:)
Az Alpa tejtermékeket mi is szerettük, de sajna már sehol sem lehet kapni. :(
A Budget-es tojás viszont jó. :)
További ajánlott fórumok:
- Havonta vagy több hónapra vásárolsz élelmiszert?
- Mik a tapasztalatok a Tesco saját termékeiről?
- Rossmanban található saját márkájú diétás shake és L-carnitin, kinek mi a tapasztalata vélemény?
- H&M csak saját márkájú ruhákat vesz vissza?
- Külföldről mekkora mennyiségű élelmiszer hozható be saját részre?
- eMAG saját márkás termékeiről mik a talasztalatok?