Nosztalgiázzunk:tinikori rajongás (beszélgetés)
Én nagy Kelly Family rajongó voltam, bár ez már akkor is égőnek számított. :) Még külföldre is kimentem koncertekre, és a BS előtt aludtam, hogy az 1. sorban állhassak. :)
Itt a tinikori rajongásról volt eddig leginkább szó. De mit gondoltok arról, ha vki felnőttként is rajong valakiért?
Nick Carternek tortát sütni a szülinapjára? :) Ez aranyos. Más őrült sztorik?
Spice Girls, így utóbb belegondolva nem is tudom miért rajongtam annyira a zenéjükért.
Amúgy nagy kedvencem volt Dr. Alban, La Bouche, Ace Of Base, 2 Unlimited, East17, Take That, Cappella, Fun Factory, Mr. President. Most "csak" ennyi jutott az eszembe, de ezen kívül még sok kedvencem volt
New Kids On The Block-kal kezdődött, aztán jöttek a keményebb zenék.
Guns'& Roses lett a kedvenc, és jött Bon Jovi, Metallica, Ómen, Ossian, Pokolgép, Sing-sing, Sex Action, Iron Maiden, Nirvana....
Ezután jött egy nyugisabb korszak Deák Bill, Hobó, Ferenczy György, Ladánybene27....
Aztán azt hittem felnőttem.....:-)
Led Zeppelin,Deep Purple,Uriah Heep,Dave dee,
Beatles,Omega,M7,Gemini,Bergendy,Illés,és még nagyon sok más.Nem sorolom fel mindet,mert kevés lenne a hely.
Kelly Family aztán felváltotta Backstreet Boys:-))
Később jött a Leo Di Caprio korszak-ez után már azt hiszem kezdtem visszanyerni a józan eszemet:-P
Roxette.
Később U2 és A-HA.
Hát,őszintén nem tudok senkit,aki érte különösképp rajongott tiniként!:)
De nekem is voltak furcsaságaink!Ne nevessetek ki,de gyerekként a Betli duóra,Gergely Robira,Kómár Lacira és Aradszky Lacira roptuk.De lehettünk 8-10 évesek.:D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Bakelit lemez, audio-video kazetta. Nosztalgiázzunk?
- Május 1. Nosztalgiázunk?
- Szoktatok nosztalgiázni? Szeretettel gondolni a múltra?
- Mi is voltunk gyerekek, avagy nosztalgiázzunk... Írd le, hogy milyen csínytevéseket követtél el!
- Hogyan kell elkésziteni a nosztalgia krémest?
- Hol van egy jó nosztalgia disco Hatvan környékén?