Normális, ha nekem egy tantárgynál egy tétel kidolgozása több óra? (tudásbázis)
Nehéz tanácsot adni, mert mindenkinek más a tanulási módszere, az biztos, hogy pld nálam akkor volt eredményesebb a tanulás ha én dolgoztam ki a tételeket mert így értettem is-...utána ebből kulcsszavakat jelöltem ki, vázlatos rajz is segít.... és ezután minél többször átolvasni, ismételni.... szinte fotóként jelent meg előttem...
és tervet készíteni mikor mennyit tanulsz meg, és persze betartani a tanulási tervet :)))
Hoxát, facebookot elfelejteni a tanulás idejére... :))))
Újra regisztrált vagy...
Ki voltál ezelőtt?
Te egy értelmes nő vagy
látlak, évek óta
nyugi nem vagyok leszbi, csak barátokat keresek
te nem leszl az, pedig volna miről beszélgetni,
Miért kellene szégyenkezned?
Csak nem értettünk egyet. Van ilyen:)
Ja, nem ugrálok mindenhova
ha szégyenkeznem kell, akkor vállalom
itt találsz sok KIDOLGOZOTT tételt, ezeket egészítsd ki. Ha túl sokat foglalkozol eggyel, nem marad mindre idő.
Jaj, még csak most olvastad el?:D
Erről írtam a másik fórumon..
Tudod! Nem megbántani akartalak!
Nyugtasson meg a gondolat, hogy így legalább nem lesz időd elfelejteni, amit elolvasol.
Oszd be, egy tételre mennyi időd van, és tartsd az ütemet.
Nehogymár pánikoljál, SIKERÜLNI FOG!!!
Most ennyi időd van, ennyi alatt készüllsz fel, mert úgyis egy zseni vagy ;)
De a gépet kapcsold ki, ha nem kell a tanuláshoz, mert csak eltereli a figyelmed!!
fotze@citromail.hu
Nekem a kidolgozás vesz el időt. Ma fél 9-kor nekiálltam, közben max 1-másfél órát tököltem és 7,8,9 tétel kész.
kedves fórumindító!
e-mail cimért cserébe tudok küldeni segédanyagot...meglátod fel tudod.e használni :)
szerintem egy záróvizsgára komplex tudás kell, kellenek az alapok, de nyilván nem Léda tojásaitól kell kezdeni a tételt, amikor elmondod, de a háttértudásnak meg kell lennie. nyilván ennek mélysége azért változó. nekem 1 sporttáskányi kidolgozott tételem és egy másik táskányi könyvem volt az államvizsgára :) ahhoz, hogy később jó szakember legyél, át kell látnod a dolgokat.
a tempó változó, én sose tudtam 10-12 tételnél többet megtanulni naponta, bármilyen tantárgyról is volt szó, jó esetleg a nagyon könnyűekből többet.
csinálj ütemtervet, az sokat segít. én mindig úgy osztottam fel, hogy 2/3 idő új ismeretek tanulása, 1/3 idő ismétlés. Szépen elosztod a tételek számát a napokkal és meg is van, hogy lassú vagy-e vagy sem. szóval mondjuk 10 nap, ebből 7 napot tanulsz, 3-at ismételsz, van 80 tétel, akkor kb. 11-12 tétel/nap kb. ha estére csak 3-at néztél át, akkor újratervezés és szűkebbre fogása a merítésnek :D
sok sikert! (egy gyógyszerész ;)
Kár, hogy válaszoltál:)
A legtöbb embernél az a gond, hogy már a kérdést sem érti meg. Te azt nem érteted meg, hogy mire és mit válaszoltam.
Mint írtam, nem vagyok sem gyógyszerész, sem gyógyszertári asszisztens, de hidd el, elég jól elboldogulnék akként is.:)
Keress mást, akit kioktatsz. Esetleg a fórumindító? Neki vannak gondjai....
Nem vagyok gyógyszerész, de elhiheted, hogy a lumbágómra nem a vérnyomáscsökentőmet szoktam bevenni:)
Azért írtam, amit írtam, mert konkrét dolgot írt. A tétel arról szól, hogy mit ajánlana felfázásra, és azzal van elfoglalva, hogy hogyan működik a vese. Szerintem a vese működése egy másik tantárgyhoz, tételhez kapcsolódna.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mondd minden nap: "JÓ NEKEM."!
- Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket?
- Konfliktuskezelés, és azon belül a mediációt kaptam meg kidolgozandó témának, tudja valaki hol tudok anyagot keresni hozzá?
- Érettségi tételek kidolgozásában segítség?
- Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket? (gyakorlati)