Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket? (tudásbázis)
Szia el tudnád küldeni nekem is a dajka kidolgozott tételeit most fogok járni az óvodai dajka tanfolyam képzésére előre is köszönöm szépen
bettiiiike34@gmail.com
Sziasztok!
El tudná nekem valaki küldeni az Óvodai dajka képzés kidolgozott tételeit?
Előre is nagyon köszönöm! :)
veve1649@gmail.com
Sziasztok! El tudná nekem is küldeni valaki a modulzó kérdéseket és a kidolgozott tételeket? Hatalmas segítség lenne. Előre is köszönöm. koczka_evelin@freemail.hu
Szép napot!🙂
Szia! Elküldenéd nekem is kérlek a modulzárók kérdéseit és a kidolgozott tételeket? Nagy segítség lenne, előre is köszönöm!
gergelydenisa@yahoo.com
Sziasztok.nekem is szükségem volna a kidolgozott óvodai dajka tételekre. Online nehéz Követnem sajnos munka mellett.☹️
kicsikebabi89@gmail.com
Köszönöm szépen szép napot 😁
Sziasztok! Valaki eltudná nekem küldeni az óvodai dajka tételsort kidolgozva ?mertlikboglarka@gmail.com
Előre is köszönöm.
Nekem is el tudná valaki küldeni a kidolgozott tételeket? Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
email: nsneipwyb@gmail.com
Szia! Elküldenéd nekem a modulzáró vizsgák kérdéseit ill.a kidolgozott tételeket is, kérlek.
Köszönöm!
E-mail:nesteeke1983@gmail.com
szia szeretném elkérni én is a kidolgozott dajkavizsga tételeket
köszönöm
szamos2010@gmail.com
szóbeli + gyakorlati ha az is megvan
Szia :)
Ha esetleg ál még az ajánlatod én is elkérhetném!!!!Nagyon megköszönném!
E-mail cím: kinga.turdean@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Tudna nekem valaki meghívót küldeni az iwfw.eu-ra?
- Tudna nekem küldeni valaki egy SIM kártyát?
- Cserháti Zsuzsa-Édes kisfiam...valaki, akinek megvan, át tudná nekem küldeni?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Hol találok kidolgozott eladó, vagy bolti pénztáros tételeket? Tudna valaki segíteni?
- Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket? (gyakorlati)