Normális ha 15 hetesen bekeményedik a hasam? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Első terhességemnél nekem is keményedett kb. ennyi idősen, ami végig is kísérte a terhességemet. MagneB6-ot írt fel az én dokim is, de nekem fájt tőle a fejem. (?) Így napi 3 magnéziumos pezsgő tablettát ittam.
A második terhességemnél még a végén sem voltak keményedések a szülésig. Mindkét baba a 40. héten született.
Nem lesz semmi baj.
ez előfordul.nekem is sűrűn volt,zárt méhszáj mellett is.megfigyeltem hogy a szoros nadrág vagy a sok ülés után is keményedett, néha szúró érzés is volt hol itt hol ott de csak 39.héten született meg a babóm.
ja szex után ez rendszeres volt,inkább csak kellemetlen mert nem fájt ilyenkor.én nem kaptam rá semmit.a folyás is lehet normális vérbő ilyenkor a méhszáj.
remélem nálatok is csupán kellemetlenségről van szó-de majd a dokid megnyugtat!
Köszönöm a válaszokat! Azért utána járok a dolognak a dokinál is, de addig is gondoltam megkérdezlek titeket! Egyébként az előzőnél mondom egyáltalán nem volt ilyen, viszont kisfiam most két éves és elég sokat emelgetem. A pihenést, meg elfelejthetem! :(
Meg ez a keményedés is csak egyszer fordult elő, csak egy kicsit megilyedtem.
Szia!
Magne B6-ot szoktak ilyenkor ajánlani. Azt végig, illetve kb. a 37. hétig szedetik. Pont ezért, a has keményedések miatt.
Nekem az orvosom mondta még mikor pocakos voltam.
Nekem végig kemény volt de görcseim nem voltak!
39.héten és 5.napon egészségesen született a kislányom!
Szia!
Esetleg az orvossal beszéld meg, nekem egyáltalán nem fájt a hasam, de a barátnőmnek a kezdetektől végig fájt. Terhessége válogatja... Azért feltétlen beszélj a dokiddal, nehogy kinyíljon a méhszáj! Lehet, hogy az együttlétek lefújva....:(
Pihenj sokat! És jobbulást!
Igazából ez a második terhességem, de az elsőnél nem emlékszem hogy lett volna ilyen. Tegnap este együtt akartunk lenni a párommal, aztán még végülis el sem kezdtük a dolgot, nagyon bekeményedett a hasam. Mintha egy keményre fújt labda vagy mi lett volna benne.
A multkori együtlétünk után meg halvány rózsaszines folyásom volt. Szóval ez normális??
További ajánlott fórumok:
- 27 hetesen görcsöl és keményedik a hasam! Doki szerint megrövidült a méhszáj! Hasonló tapasztalatok?
- 5 hetes kismami vagyok esténként nagyon felpuffad a hasam normális ez?
- Kb 5-6 hetes kismama vagyok, ma reggel óta szúrkál a hasam, nem vészes, mégis aggaszt, szerintetek normális, vagy....?
- Sziasztok!Tudnátok választ adni!Az mit jelent ha öt hetesen görcsöl jobb oldalt a hasam alja?
- Hogy tudom a bekeményedett mellet kifejni?
- 33 hetesen normális, hogy nagyon sokat görcsölök, és fáj a hasam?