Normális dolog az szerintetek, hogy bárhol jobban érzem magam, mint otthon? Mi lehet az oka? (beszélgetés)
Az biztos, hogy valami pszichés ok lehet a háttérben. Szerintem vizsgáld meg a szűkebb és tágabb környezeted. Kikkel élsz együtt és kik élnek melletted (szomszédok, barátok?). Kivel milyen szinten áll a személyes kapcsolat? Első körben ezt kell tisztázni, hisz ha szeretet , boldogság van, akkor a legkisebb, legsötétebb zugba is öröm hazamenni. Ha erre a következtetésre jutsz, akkor a környezeteddel lehet bibi. A lakberendezési és tárgyakkal, amik körül vesznek. Sokan nem is veszik észre, hogy egy ingerszegény, vagy egy rossz ingereket közvetítő környezet milyen rossz közérzetet tud okozni. Rendezd a szobád / lakásod saját ízlésednek megfelelően. Legyen sok virágod, hisz a szép látvány mellett az oxigéndús levegőt is biztosítják számodra.
Sok apróság van, amivel teljessé tudod tenni az életed, de előbb derítsd ki a hiányok okát, utána láss hozzá a "hiánypótláshoz". :) Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek rossz dolog az ha azt szeretném, hogy a párom jobban szeressen engem mint a szüleit?
- Mi az a dolog amit legjobban gyulolsz az eletedben?
- Mi az az 5 dolog, ami a legjobban zavar ebben az országban (politikamentesen)?
- Ki veszi ki jobban a részét otthon a gyereknevelésből?
- Olcsón vettem egy lakkos magassarkút, feketét, tök jól néz ki, de otthon jobban vizsgálva tiszta gépolaj szaga, mivel szagtalaníthatnám?
- Sokszor jobban szeretek munkahelyemen lenni, mint otthon....