Mi az az 5 dolog, ami a legjobban zavar ebben az országban (politikamentesen)? (beszélgetős fórum)
A médiából (írott, sugárzott, netes)ránk ömlő MINDENSZARIZMUS.
Néha már azt érzem hogy sokaknak csak az okozna igazi örömöt ha ezen a 93 ezer négyzetkilóméteren kollektív öngyilkosságot követnénk el.
Minden nő pénzbe kerül egy pasinak, ha akarjuk, ha nem..)
gumibaba?
a gumira allergiás vagyok..-)
hisz menni is alig tudok.
Ezt sajnalattal hallom. A humorod nem kopott, az egészségre meg gyúrni kell. Friss levegő, egy kis mozgás néha csodakat tesz. ;) Visszafiatalodunk meg 30 évet, aztan elvesz minket Lufthansi. :)
régen mondták,de már a humorérzékem is elment,az egészségemmel együtt
Itt is erről lehet szó. :D Jópofa vagy Tumbo, mondták már? ;)
Na most akkor mi van? Pénzért vetted? Mennyit kóstál egy harmincas gumibaba? :D
én nézem a tévében,mikor a fiatal orosz lányok gazdag amerikait keresnek,lehetőleg öreget,aki hamar beadja a kulcsot,bár az afrikai fiatal férfiak is öreg nőt.nehéz lenne elhinni,hogy egy 20 éves,egy 52 éves nőt szeret.
Igazad van, összekevertem a szerepeket.
Pécsi S. Pázmár dr-t alakította a filmben, Tóth Mihályt Páger A. játszotta.
[link]
Mindennek meg van az ára, de ez régen is így volt.-)
Én is Páger Antallal láttam ezt a filmet.
ha pénzért vetted,nem lehetsz olyan szegény.a lelked biztos szép.azért szeret.
bocsi,de Páger Antall volt.legalábbis abban,amit én láttam.
[link]
Igazad van. Rákerestem az arcára.
Nagyot alakított anno ő is, és Pécsi Sándor is a Noszty fiú esete...-ben. A film utolsó jelenetében Pécsi S.: "Szűnj meg Krisztina, csomagolj Krisztina, tűnj el Krisztina!"
A sok kamu odafentről, az eü szinvonal, normális fesztiválok hiánya, az emberek többségének hiszékenysége, abnormalitás
szegény vagyok mint a templom egere...-))
ráadásul csúf is.
de a barátnőm fiatalabb nálad.-)
A kétszínűség, a köpönyegforgatás, a hazugságok, a magamutogatás a semmire. De ez nem csak ebben az országban jellemző.
Az a hölgy a Fónay Márta színésznő.
Botos hölgy bundában. :) Lehet csak a kép kedvéért állt oda.
Nem jelent mast. Egy fiatalabb nőnek ugyanúgy nem kell az öregebb faszi, max ha pénze van. Ne áltasd magad! :)
Meglehet, hogy valóban nem kapa, csak egy bot.
Persze, hogy foszlik, tulajdonképpen rohadt hal 😀
Én nem kapának nézem, inkább bottal piszkál valamit, nem? De tényleg furcsa. Bundában kertészkedni 😀
nekem is mondta az anyám,hogy nézni is rossz,ahogy kapálok.gondolom eredetileg balkezes lehettem,meg bal lábú,mint nálunk majd mindenki.a biciklire is állítólag rosszul szálltam föl, de nekem úgy esett kézre,illetve lábra.
Ezért volt ez csak a hobbija. Nem a munkája. :D
Azon a linken, az a nő se kapált életében sem. Látjátok, hogyan fogja a kapát? Mint az "angol-kisasszonyok" a teás, kávés csészét! Röhögni kell! :))
a sors valahogy helyreteszi.egy tizenhat éves lány,meg egy tizenhat éves fiú,de egy 50 éves férfi,az tetszik,de egy 50 éves nő nem annyira.
Mást jelent a kor egy pasinál és mást egy nőnél.
Léteznek a Te korodban szép nők is, de a többsége már sajnos elvirágzott..-)
További ajánlott fórumok: