Normális dolog az hogy a párom nem akar elválni az előzőtől (10 éve) (beszélgetős fórum)
Szerintem az elkövetkezendő 10 évben sem fog változni a helyzet.
Néha beduzzogsz, a párod kiröhög; már tudja mire számíthat, elhagyni nem fogod.
Nem vesz komolyan.
Én is megyek, oviba a kölykökért.
Köszi a sok véleményt,amit írtatok, holnap benézek. Sziasztok:))
Na jó én asszem befejezem ezt a beszélgetést...remélem sikerül megoldani az életed!!!! Nekem ez már űber kusza....
pápá szép napot!
Ha nincs gond, akkor keres magának az ember....szuper kapcsolatról beszzélünk, a pasi mindent megcsinál, ez igy van már 10-éve... nem értem, mi a gond ezzel?!
A papir semmire sem megoldás!! Ha rossz a házasság, ugysem tart össze..ráadásul itt nem is volt zsákbamacska, mindenki tudta, hogy mi a helyzet..Az állandó baszt....ssal csak vitákat érsz el. Neked kell dönteni, jó ez igy vagy sem??
És lesz is, sajnos.
Az a szomorú az egészben, hogy nem is érti, hogy ez miért bánt téged, és mennyire sokat jelentene neked, ha elválna.
jujj...bocsánat:((((
Sajnálom:((((
Akkor meg végképp nem értem. Vagyis ez csak egy kifogás, és ezek után is fog találni még rengeteget.
Mert nem akar elválni.
Nem értem!! Mi a gond...
Úgy mentél bele, hogy nős volt. Akkor jó volt. Most miért változtál meg?!10-éve külön él a feleségétől, érdekes lenne ha kibékülnének csak azért, mert papirjuk van?!
Én ezt nem látom olyan nagy problémának. Bár, ki-miben, tud élni.
Nekem nem kéne olyan pasi aki ilyen határozatlan. De ez is egyénfüggő!!
Ha tényleg igaz az, hogy csak a gyermekelhelyezés miatt nem vág bele a válásba, akkor járjatok utána.
Így még évekig el lehet húzni ezt az állapotot.
Szerény véleményem az h mondd meg neki ha nem vág bele akkor köztetek vége...ha megteszi akkor szeret...ha nem akkor meg hagyd a csudába....akkor is ha már szültél neki....a gyerekektől nem evszed el az apjukat csak egyszerűen Te nem leszel Vele...
De ez az én véleményem!
Sziasztok!
Most olvastam végig a fórumot.
Marcsyka!
Miért nem beszélsz egy ügyvéddel? A tények ismeretében reálisan meg tudná mondani, hogy mire számíthattok.
Nem egy olyan perről hallottam, ahol az apának ítélte a bíróság a gyerekeket.
Ennyi gyerek mellet, meg ilyen káoban, hidd el a te sem lennél frissebb mint én. Hogy még csak most jut eszembe...
Mellesleg csak bánt hiszen, nem vág bele a válásba, mert nem akar, pedig 100%-ig biztosnak kellene lennie abban hogy ittmaradnak a gyerekek. Plusz, azért ez az igazi indok e vajon hogy a gyerekek miatt, vagy másmiatt, nem mindig igazodom ki rajta, nem tudom hogy van e okom féltékenynek lenni a voltfeleségére, vagy nincs.
akkor miért bánt enyire...ha ezt így megérted????
ezt nekem kicsit fura...
Nem, nem. Ez komoly vita volt, mert a párom bement a bíróságra, elindítani a válást, és ugye gyeremek elhlyezési per indul olyankor, általában. A párom felhívta az ex-feleséget, hogy találkozniuk kellene, aláírni papírokat, miszerint lemond a gyerekek neveléséről,vagy annak jogairól, és ebbe nem egyezett bele a csaj. Azt mondta nem írja alá a papírokat, nem mond le a gyerekekről. De nem látogatja őket, nem is érdeklik őt, nem fizet semmit, egy képeslapot, semmit nem kaptak tőle.
Ezt előttem beszélték, láttam, hallottam.
További ajánlott fórumok:
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Szerintetek rossz dolog az ha azt szeretném, hogy a párom jobban szeressen engem mint a szüleit?
- Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni
- Bevalljam-e a volt páromnak, hogy a kapcsolatunk alatt végig hazudtam neki egy dologban?
- Szerinted normális dolog, hogy a párom azért piszkál, mert fogytam és így nem tetszek neki annyira?
- El fog ez valaha múlni, vagy folyton ennyi ruhát fogok venni, hogy tetszek a páromnak? Normális dolog ez?