Normális a fogfájás ilyen műtét után? (tudásbázis)
Ha nem múlik, akkor igen.
Bár azt írtad, hogy már jobb. Nézd meg, hogy mennyire gyulladt, vagy duzzadt. Jegelhetnéd is egy kis fagyott borsóval, hátha gyorsabban gyógyul.
Remélem minél előbb rendbe jössz.
Akkor érdemes lenne szentkirályiba elmenni, hogy ránézzenek?
Mondjuk most van az hogy 8 órája vettem be cataflamot és csak nagyon picit fájdogál, lekopogom.
Sziasztok!
Felül az 5-ös fogamnak már csak a gyökércsarornálya volt meg. Ezt kigyökérkezelték raktak bele csapot és arra koronát. Egyszer begyulladt akkor dalacint kaptam rá amitől elmúlt. Majd kb másfél évig jó volt. Most hétfőn elkezdett fájni. Keddtől dalacint szedek és cataflamot. De semmit se javult a cataflam kb háromnegyed óra után hatott 2-3 óráig. Csütörtök este elmentem szájsebészetre ahol ki is szedték. Nem tartott sokáig, de húzás közben fúrt is valamit végül összevarrta. Most vasárnapig kell szednem a dalacint. A húzás estélyén kb 10 perc alatt felment a lázam és úgy dideregtem hogy majdnem kiestem az ágyból. A lázam már elmúlt. Pénteken egész jó volt, 8 órát hatott a cataflam, viszont estétől újra ugyanúgy fáj és nem is hat csak 4-6 órát. Ahol kihúzták ott az ínyem meg van duzzadva. Gyulladva volt a fog körül azt mondták. Normális hogy még így fáj? Mikor lesz jobb?
További ajánlott fórumok:
- Fogfehérítés után mi segíthetne a fogfájáson?
- Rettenetes fogfájás gyökérkezelés után. Tudnátok ötleteket adni, hogy mitől múlna el a fájdalom?
- Orrmandula műtét után normális a bő orrváladék?
- Vakbél műtét után ez normális?
- A cicám gyomrát felvágták, lenyelt egy hajgumit. Műtét után mennyi idővel kéne, hogy széklete legyen? Mi az, ami már nem normális?
- Elviselhetetlen fogfájás kezelés után! Mit tegyek?