Orrmandula műtét után normális a bő orrváladék? (tudásbázis)
A fiamnak egyszer csináltak ilyet, de nála pont fordítva volt: cseppentés, szúrás, szívás. Bár szerintem tök mindegy, mert így is fáj úgy is fáj. Nagyon sajnállak benneteket, hogy ennyit kell dokihoz járni:-( Az új évre azt kívánom nektek, hogy mindenféle orvos-embert csak hírből ismerjetek:-)
Egyébként nagyon elültetted a bogarat a fejembe...félek hogy mi is így járunk, mint ti. Persze csak pozitívan, pozitívan, pozitívan:-)))
nem mielőtt felszúrták, kiszívták neki, aztán cseppentettek a fülébe, majd negyed óra múlva felszúrták a füleit,és azonnal fülszúrás után ismét kiszívta a trutyit belőle, és bedugta a füleit:-(((
Ma is megkérdezte hogy ugye nem megyünk oda ahol hangosat csinálnak, nem kell menni oda többet?
Már a rögeszméjévé vált szegénynek:-(((((
Ez olyan szívszagattó!!!
Mit szívnak a fülén? Nem csak felszúrják, és majd kifolyik a trutymó? Régen Így volt.
hát igen
tegnap este megint megkérdezte nem megyünk többet oda ahol hangos van?
Őneki az a hangos, amikor szívják a fülét:-((
Mikor megyünk a dokihoz, sírva kérdezi: Dorkorbácsi! nem csinálsz hangosat
Azt hiszem a fülgyulladásnál a melegtől jobban fáj. Talán azért mert a folyósabb trutymó nem tud semere távozni és jobban nyomja a dobhártyát.
A többi gyulladásra nekünk bevált.
ugye? én is így gondolom!
Úgy fél már a fülészeten szegény!
este is alvásnál kérdezte, hogy:Anya! nem megyünk többet a fülészetre?
tényleg! alváskor kell megpróbálnom.
Próbáltam a fülét is lámpázni, de nem nagyon engedte. fájt neki és gondolom a lámpa sem esett neki jól, vagy nem tudom
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, az nagyon kemény!!! Nekem is felszúrták a fülem gyerekkoromban iszonyatosan fáj. Nagyon sajnálom a fiadat:-((
A cseppek meg ló...t sem érnek, már bocsi mindenkitől.
akkor is, és most is 2-3 hete, full magánál volt a gyerkőc
kapott a fülébe cseppeket, aztán negyed óra múlva szúrták, szerintem érezte ,mert csak úgy visított mikor szúrták szegénykém:-(((
:-)))
bár én nem hiszek benne..
nekünk is van használtam is, de nem vettem észre hogy használt volna
vagy csak azért mert nem hiszek benne?:-)))
épp tegnap voltunk megint a fülészeten+hallásvizsgálaton.
jó a hallása is, reménykedem benne hogy talán mégsem nőtt vissza neki, hisz akkor nem lenne jó neki
a dokik meg nem mondanak semmit.
Remélem az újévben elkerülnek bennünk ezek a fülgyulladások
már ha meghallja szegény hogy megyünk a fülészetre, elkezd sírni:-((((
Igen azt a visszanövést én is hallottam, de remélem nem járunk úgy mint ti...
És mint mondanak az orvosok? Megint műtét? vagy ez így normális, hogy antibiotikumon nő fel egy gyerek?
Épp ma krémeztem be a pofiját, mert nagyon száraz a bőre, de nem panaszkodott, hogy fájna. Ettől függetlenül lehet hogy a gyógyuló arcüreggyulladás tünete ez az egész.
Szerinted infralámpázhatom? Az bizotos használ a trutymó oldásában, de a műtét még friss, vagy nem?
nekünk 1-1 nátha 1 hónapig is eltart. most kb 1 hónapja ha nem több megint nem ment oviba, mert állandóan beteg, állandóan begyulladt a füle- antibiotikum kúra, 3 napig minden happy, és újra full beteg, majd megint antibiotikum...
a környezetünkben mindenkinek használt a műtét, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek.
Sőt azt is mondták, hogy lehet vissza is nőtt már az orrmandulája.
ha megnyomkodják a járomcsontot és az az körüli részt az fájdalmas-ez is egy tünete az arcüreggyulladásnak.
hát szerintem kell neki 1-2 hét , de inkább több. attól is függ mennyire tud ürülni a váladék.
Jajj, ne keseríts el!!!
A fiamnál is rossz volt a hallása, ez érezhetően javult aműtét óta. Remélem a betegségek is elkerülik már, mert két hetente volt beteg, de volt olyan, hogy csak három napot volt egészséges utána megint antibiotikum kúra...és mindig fülgyulladás:-((
A gennyes összefüggő váladék stimmel. Orrdugulás is van. Nem panaszkodott hogy fájna neki, és fújja is az orrát rendületlenül.
Mikorra gyógyul meg egy arcüreggyuulladás?
nem nagyon, főleg,hogy kezelve van.
Jobbulást neki!
Hány éves? Vagy írtad, és elkerülte a figyelmem?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalataitok vannak, pár hónappal az orrmandula műtét után?
- Szerintetek mennyi pénzt illik adni orrmandula műtétnél?
- Kislányommal orrmandula műtétre készülünk. Mire számitsak?
- Mennyi időn belül alakulhat ki szövődmény orrmandula műtét után?
- Hogy zajlik egy orrmandulaműtét a gyerekeknél?
- A Heim Pál Gyermekkórházban hogyan zajlik az orrmandula műtét?