Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása (beszélgetés)
Sziasztok.Nekem olyan kérdésem lenne hogy volt olyan valakinek hogy erős menstruációs görcsei voltak ettől a Norcolut tablettától? Nekem az orvos írta fel mert elment a baba de nem rendesen vérzek össze vissza van a menstruációm vagy nincs is.2x1 et kell szedjek 20napig.Igaz én már szültem de esküszöm a császár után nem volt ilyen erős görcsöm.😔
Sziasztok! Bővérzésre írták fel a Norcolutot.
"A kik nem szedhetik"-be olvastam, hogy aura migrénesek, epilepsziások nem szedhetik.. az orvos azt mondta hülyeség. Nem akarok kockáztatni. Mit tegyek?
Most látom hogy 4 éve pont írtam ide én is amikor én szedtem. Szóval abba hagyás után 2 nappal jött meg. Hu nem is emlékeztem hogy ilyen hányingerem volt. De most beugrott hogy meló helyen álltam a csap fölött mert azt hittem hányni fogok.
6.napnal tartok,mert hosszúak a ciklusaim és két napja a hormon szimulációt is el kellett így lombik előtt kezdenem. Nekem iszonyúan fájnak a melleim tőle és émelygek is úgyhogy már nagyon várom,hogy elfogyjon és mivel az 5.nap körül ahogy a doki jósolta, nem jött meg tőle, így tanácstalan vagyok. És őszintén elegem is van . Én nem hiztam tőle, hanem 2kg lement az émelygések miatti nem evés miatt.
Köszi a válaszod!☺️
Ma már egy kicsit jobban voltam,de reggel már tényleg aggódtam,hogy ez tutti nem normális🤪
Ezek sajnos simán beleférnek. Nekem mondjuk ezek nem voltak hanem a két napban amikor már elfogyott de még nem jött meg olyan hányingerem volt hogy gondolkoztam már egy tesztelésen.
Sziasztok!
Ha van valaki aki szintén szed Norculotot az írjon,hogy ő hogy érzi magát tőle!
Én 7.napja szedem és nem igazán érzem magam jól tőle!
10 napig kell szednem és utána meg kell jönnie,nekem azt mondta a dokim,előtte majdnem 1 hónapig pecsételős vérzésem volt és nem tudott megjönni rendesen,uh szerint nagyon meg van vagy volt vastagodva a méhnyálkahártyám és ez miatt írta ezt fel
Viszont én amikor elkezdtem a pecsételő vérzés is elmaradt
Folyamatosan az édességet kívánom,hangulatváltozásaim vannak,fáradékony vagyok úgyhogy alíg várom,hogy leteljen ez a 3 nap,és remélem nem kell többet szednem!
Ha valakinek mostanság van tapasztalata az írjon!
Köszönöm,további szép napot☺️
Sziasztok. Én éppen ma kezdtem el szedni a gyógyszert. Valakinek egyéb véleménye? Én is félek a mellékhatásoktól, mondjuk nem szeretnék hízni, sőt...
Nálam sem volt mellékhatás.
Szia! Én semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam.
Sziasztok! A norcolut tablettának vannak mellékhatásai? Elhízás? mik a tapasztalatok? Köszönöm előre is!
Köszi! :)
Elkezdted szedni, ugye? Tapasztalsz valamit? Meddig kell szedned?
Az jó :) akkor szurkolok :) mondjuk remélem én nem fogok vérezni,nekem nem kellene hogy megjöjjön...
Bréking Nyúz:
10 napig szedtem napi 1x, vasárnap vettem be az utolsót, ma szerda van, és végre, végre, végre...újra megjött. :) Máshogyan, mint szokott (tegnap óta pecsételgettem), és kcisit jobban is fáj, de akkor is, ez nagy előrelépés...Már csak azért kell szurkolni (légyszi, szurkoljatok), hogy legyen peteérésem és tűszőrepedésem... :$ Köszi!
10 napig szedtem, tegnap vettem be az utolsót... Most izgatottan, sőt inkább aggódva várom a fejleményeket...Nagyon szeretném, hogy minden helyreálljon, mert nagyon vágyunk babóra. :/
És hány napig kell szedned?
Még csak 3. napja szedem, de azt már elmondhatom, hogy zabálom az édességet. Tegnap délután kiskanállal ettem üvegből a meggylekvárt, mert nem volt itthon más, de aztán este csak benéztem a Nagyi Palacsintázójába... :)
A fogantatás nem lesz tőle könnyebb, de igen, segít az ovulációban. A 40. naptól szedem 10 napon át napi egyszer, és utána elvileg meg fogja hozni az elmaradt vérzésem...remélem.
Szia!
Akkor ez a gyógyszer segít megrepeszteni a tüszőt?Könnyebb vele a fogantatás?Hanyadik naptól kell szedned?
tamcs, te sokat tudz erről a gyógyszerről. mit gondolsz, a szedése közben kell védekezni? Keddi uh szerint van egy 22 mm-es tüszőm, ami nem repedt meg (emiatt kaptam tulajdonképpen), viszont azt mondta a doktor, hogy bármikor megrepedhet. Szeretnénk babát a férjemmel, de természetesen nem a Norcolut szedése alatt kellene megfogannia. Szerinted?
Én majd egy hét múlva fogom.
Én végül ma elkezdtem...Én is írok majd, hogy mit tapasztalok.
Nekem már nincs cisztám,így nem értem mire kaptam :(
Szia!
Még nem szedtem a gyógyszert,csak hamarosan fogom.Akkor majd többet tudok mondani.
nekem 2-3 havonta jött meg... idén csak norcoluttal meghozott ciklusom volt! a legutóbbi 97 nap után!
PCOS-t és inzulinrezisztenciát írtak le, elsőt ultrahang kép alapján, másodikat 120 perces terheléses vérvétel után!
merckformin nevű gyogyit kaptam rá, amit 2 hónapja szedek. 29 napra megjött :)
és vérkép alapján a hormonok is helyreálltak, ami azt támasztja alá, hogy a ciszták eltűntek!
Neked pontosan milyen tüneteid voltak és mi lett a diagnózis? Hogy állsz most?
pedig biztos van valami más dolog is ebben... én is 5 dokit jártam meg, mire kiderült :) igaz akkor is én mondtam, hogy ezt vizsgáljuk ki! 1 évembe telt mire minden diagnosztizálva lett.
Nem. 3dokinál jártam május óta, mindhárman azt mondták, hogy minden rendben van...bár "extra" vizsgálatot nem végeztek. A jobb oldalam szokott fájni, illetve nyáron volt egy 16napos, egy 23 napos ciklusom, most meg a 38. napomon vagyok és nem jön meg. Vasárnap kezdem a Norcolutot...
tudsz esetleg valamilyen más problémáról? pcos, vagy inzulinrezisztencia?
További ajánlott fórumok: