Mik a tapasztalatok a Cetirizin nevű allergia elleni gyógyszerrel kapcsolatban? Hatásossága, mellékhatásai... (tudásbázis)
mr régi a fórum, de azrét meg írom
Mi is náthák miatt szedtük, de azt megelőzvén, hogy ne menjen aztán rá a fülére a dolog, ezt segített is megelőzni, jobban szellőzik a fülkürt.
De sajnos olyan 3hónapnyi szedés után most váltást kértünk, mert szegényem nem ért oda időben a wc-re magától, ha én nem küldtem el időnként. Becsurgott a pisi. Bevizelés, mint ritka mellékhatás :( éjjel nem volt gond soha, ezért kezdtem a gyógyszerre gyanakodni, mert ha felfázást stb, akkor éjjel is jelentkezett volna gond
Milyen panaszaid vannak? Én 2 hete kaptam kiütéses,viszketéses problémára,de azon kívül,hogy jókat alszom tőle,még nem éreztem a hatását.Persze,allergia vizsgálatom nekem sem volt,majd csak augusztusban kerülök sorra.
Tavasz eleje óta viszket mindenem,és hol itt-hol ott jelennek meg rajtam kiütések.Erre kellene hatnia a gyógyszernek,de sajna nem akar.
Szedtem a homeopátiás antihisztamint is,de az sem hatott,sőt!!
Azért van egyre több allergiás, mert egyre több ilyen szintetikus szerrel szennyezzük a szervezetünket és a környezetünket, mint amiből az ilyen gyógyszerek is készülnek. Én allergiavizsgálat nélkül biztos nem kezdeném szedni. S inkább egy homeopata, ő nem szintetikus szereket ír fel, hanem ha mód van rá, akkor természetes alapanyagból készülteket.
A Cetirizint egyébként nekünk a gyerekeknek írta fel a doki télen, mikor náthásak voltak. Nem szedtük be.
Orvoshoz nem igazán, inkább egy allergia-vizsgálatra (vagyis oda mindenképpen), és ha bizonyítottá válik, akkor inkább magam néznék utána vmi homeopátiás gyógymódnak.
Azért kiakasztó, hogy vizsgálat nélkül ránézésre felírják az ilyesmit. Ez egy erős gyógyszer, nem?
További ajánlott fórumok:
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- A gyógyszerszedéstől jött már ki valami mellékhatás rajtad?
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?