Norbis almás csirkemáj recept
40 perc
Szénhidrátszegény
A Norbis almás csirkemáj hozzávalói:
2 evőkanál citromlé
• 5 dkg edami sajt
• 5 dkg vaj
• 40 dkg hámozott zöldalma
• 50 dkg csirkemáj
A Norbis almás csirkemáj elkészítési módja:
Vágd a hámozott almát cikkekre. Az így kapott almaszeleteket a citromlével együtt margarinon megpárolod, majd a tűzről levéve egy tűzálló tálba teszed. Ezután a megmosott és lecsepegtetett csirkemájat pirítsd meg a serpenyőben visszamaradt vajban úgy, hogy közben majorannával fűszerezed. A kész májat eztán a párolt almára teheted (öntsd rá a levét is!), szórj a tetejére reszelt sajtot, és forró, 180 fokos sütőben süsd kábé 10-12 percig.
Nekem sikerült és nagyon fini lett
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4912cc9864, 2007. febr. 3. 10:46
A norbis almás csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.