Nők segítségét kérem akik fogamzásgátlót szednek! (beszélgetés)
Írtam privit :)
Amúgy itt hoxán az aviva fórumban sok gyakorlatot leírnak a lányok. Az is segítség!
Arra készülj fel, hogyha most meg is jön, utána lehet 1-2 hónapig nem fog még rendesen. Sok nő, ahogy olvastam fórumokban, elmegy ilyenkor nőgyógyászhoz feliratni gyógyszert.
Na, ez az amit nem szabad. Az is műhormon. Persze, meg fog tőle jönni, de amint abbahagyod, megint kezdődik minden elölről.
Én is elmentem anno, mert megijedtem, de szerencsére patikába menet meggondoltam magam és nem váltottam ki.
Magától kell, hogy visszaálljanak a hormonok stb, szóval erre figyelj oda szerintem.
Amúgy van egy torna, az a neve, hogy aviva torna. Kifejezetten olyan nőknek fejlesztették ki, akiknek nincsenek rendben a hormonjai.
Szerintem egy próbát megér, vesztenivalód nincs :)
Én tornáztam, és nekem sokat segített.
továbbá mindig, amikor meg kellett jönnie, előtte 2-3 nappal megittam minden nap egy bögre rozmaring teát vagy vörösbort. Azok is jók mensire :)
Köszi a tanácsoka. :)
Hát nem bánnám ha most nem jönne meg, csak fáj a hasam és látok pecsételést már.
Remélem h szedhetek gyógyszert ha régen szedhettem most mi változhatott... :O:O:O
Ugyanúgy fog megjönni, mint amikor végig szedted, pár napra az abbahagyás után.
Azért vigyázz a másik gyógyszerrel is!
Igen, sajnos ahogy Elliana is írja, sokan azt hiszik, több hónap kell, míg hozzászokik a szervezet és csak szedik, szedik, mert a doki erre bíztatja őket. Köztük engem is anno. Váltani akartam, és volt egy nagyon jó "minőségű" bogyó, aminek a nevére nem emlékszem, de 3 hónapot végig véreztem tőle. Tudom, tudom, én voltam a hülye, hogy szedtem... de akkor is.. hittem a dokinak, mondván ez így szokott lenni.. :/
Utána ugrott be, hogy amikor legelőször elkezdtem, 1 hétig sem tartottak a tünetek. Sőőt akkor is kellemes tünetei voltak csak, pl megduzzadt a mellem szép nagyra :DD
Emiatt tértem vissza újra erre, de ugye utána már én is rosszul lettem, főleg miután abbahagytam.
Az orvosnak csak az az érdeke, hogy váltsd ki, nem érdekli, hogy miért és mire. Tisztelet a kivételnek.
Amikor először váltani akartam, konkrétan ő kérdezett rá, hogy mit szeretnék szedni. Bakker... nem az ő dolga felírni valamit, miután kivizsgál?
Hát köszi...
Biztos léteznek rendes dokik és rendes bogyók is, ez tuti... de én nem futottam velük össze, és mára már úgy látom, nem is vágyom rá.
Ja miután abbahagytam, az állandó fejfájásom is megszűnt, amiről nem is tudtam, hogy a bogyó okozta, mert már megszokottá vált. Tök jó :)
Jézus. Ez nem semmi. :S Engem teljesen felháborít h egy ilyen gyógyszer ezeket tudja okozni, akkor az orvosok miért irkálják fel csak úgy? Bementem mondtam mit akarok, ........ na akkor ez jó is lessz nem? ............de biztos. és ez így működik ... Jajj az agyamra megy tényleg.
Leírnád te hogyan jártál pontosan?
Én fél évet szenvedtem a Dienillével! Hagyd abba, menj vissza az orvoshoz, kérj másikat vagy a régit de semmiképp se kezd el fél időben a másikat szedni, csak felborulnak a hormonjaid, nagyon bezavarhat.
Nekem minden nap fájt a fejem, hangulat ingadozásaim voltak, az örömtől a hangos nevetésből pillanatok alatt átmentem hisztis kisgyerekbe, vagy teljesen lehangolt lettem rosszabb esetben meg szinte dühöngtem. A libidóm teljesen egyenlő lett a 0-val, száraz voltam mint a sivatag..
Én azért vártam fél évet mert mindenki mondogatta csak idő kell hogy hozzá szokjon a szervezetem, hisz még nem szedtem előtte semmit, minimum 3 hónap mire a szervezet hozzá szokik, a menzeszemmel meg egyáltalán nem volt gond, szépen beállította az addigi össze vissza megjövő menzeszemet, elmúltak a görcsök lerövidült 7 napról 2,5-re. Aztán már nem bírtam, váltottam Symiciára onnantról kezdve megszünt minden gondom.
De most azt is abba hagytam 2 év után mert babát szeretnénk.
A nőgyógyásztól kéne kérni beutalót, vagy elmenni külön magándokihoz, endokrinológushoz. Szerintem ha magándokihoz mész, nem kell beutaló, de ezt sajnos nem tudom :(
Erőszakoskodj, ha nem akarnak elküldeni. Mondd meg, hogy rosszul vagy, nem jön meg, stb... el kell, hogy küldjenek.
További ajánlott fórumok:
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- Profi angolos segítségét kérem
- Akik 40 felett fogamzásgátlót szednek....
- Akik szednek fogamzásgátló tablettát és...
- Hogyan hozzam előre a menstruációmat egy héttel, fogamzásgátló segítségével?