Sziasztok! Látom elég halovány mostanság ez a fórum.. :) Minden esetre, aki mozogni szeretne, jöjjön velem/hozzám zumbázni, mert végre lehet! Hisz zumbulni jóó! :)
Jézusom ezt így eddig nem is láttam magam előtt.. Kiszámolva elég durva.. És ez az alap, ami KELL majd.. :O És én még a párommal lakok együtt, így is egy csomó pénzt viszek otthonról..
Nem dolgozok aztán otthonról ebben a hónapban csinos kis összeget fogok elhozni, (fogorvos 12k, ismét szőkítés7k, esedékes a gyógyszerem kiváltása 6k, utóvizsga csekk 3.5k, egy könyv 4.5k, bkv 3k és még nem ettem, nem utaztam szüleimhez meg vissza, nem vettem egy-két ruhát és sose lehet tudni mire kell majd még. Asszem dolgoznom kéne, párom így is költ rám, aztán kissé gáznak érezném, hogy figyuuu édes kéne egy kis pénz fitness bérletre. Úgyhogy decemberig tuti várok. Kivéve, ha összejön egy részmunkaidős szupi kis állás. :)
Én gondolkodok, hogy mit szeretnék csinálni, de az tényleg biztos, hogy egymást lelkesítve könnyebb. A Határ út nekem jó lenne. (Pesterzsébeti vagyok.) Mi van ott pontosan? Én mostanában egy callanatics stúdióval szemezek (meszebb), mert hiába van kék könyvem egész más eljárni, ha már egyszer fizettem érte, főleg, ha nem egyedül csinálnám, bármi is legyen az.