Nőgyógyászt keresek a tini lányomnak és én is szívesen váltanék. Erzsébet és Soroksár környékén lévőt tudnátok ajánlani? (tudásbázis kérdés)
Én mind két gyerekemet ugyan annál szültem, jó volt.
Azt hiszem... Tétényiben szültem ott nagyon szép a szülészet. De messze van.
Én most Kismama vagyok Erzsébeten, és nem tudok magánorvost fogadni, ezért terhesgondozáson több dokival is találkoztam. Van egy fiatal doktorNŐ az SZTK-ban, nagyon kedves, helyes, és fiatal, a lányod miatt gondoltam. Dr. Szabó Anna talán (a Szabó az biztos), nem tudom, h van e magánpraxisa. Akkor szakmailag nagyon dícsérik dr. Szinte Andrást. Ő is normális. Neki is a Topánka utcában van magánrendelése. Én személy szerint azt a dokit választanám, akit a legtöbben nem szeretnek. Dr. Horváth Miklós. Idősebb, nem egy bratyizós, viszont az összes közül ő volt az egyetlen, aki azzal kezdte: Hogy van? - És bedugatta egy vérnyomásmérőbe a karom (a többi sosem mért, sőt, volt aki kamu adatot írt be, hasraütésszerűen). - És ő tette fel a legtöbb kérdést legalaposabban, készséggel válaszolt az én kérdéseimre és kérte meg az asszisztenst, h beszéljük át, ami olyan jellegűek voltak, amit az asszisztenssel is meg tudtam.
Remélem segítettem.
Dr Makai Zsoltot ajánlom nektek
Magánrendelése erzsébeten a Topánka utcában van
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki Gyömrőn vagy környékén jó nőgyógyász?Nem magándokit, hanem SZTK-as!
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Nem tudtok jó nőgyógyászt Dunaújvárosban vagy környékén?
- Tud valaki jó nőgyógyászt Kiskőrösön vagy környékén?
- Tudnátok jó nőgyógyászt ajánlani VECSÉS és GYÁL környékén?
- Gyömrő környékén tud valaki egy jó nőgyógyászt?