Nőgyógyászati szűrés után miért kell 4 hetet várni az eredményre? (tudásbázis)
A 4 hét szerintem a maximális idő, addigra biztos kész van. Nekem is mindig annyit mondtak, de amikor gond volt, már két hét után értesítettek.
Ha jó az eredmény, akkor nem értesítenek. Ha rossz, akkor úgyis írnak levelet/telefonálnak. Mindkettőnél frászt tud kapni az ember... Engem szinte mindig visszahívnak, mert gyulladás van, de még én is parázok, hogy mi van ha nem csak a "szokásos"...
Sziasztok. Én már 2hónapja porbálok elmenni rákszűrésre de egyszerűen nincs időpontjuk.
A Tv-be azzal a blabla szöveggel jönnek, hogy az emberek nem mennek a szűrésvizsgálatokra el mert félnek! A Nagy büdös FRANCOKAT!!!! Azért nem mennek az emberek szűrésekre mert hónapokba telik mire az ember időpontot kap és ha nagy nehzen kap időpontot, akkor meg a félnapját ott tölti az orvosnál ülve. Hát ezért nem mennek az emberek szűrésekre!!!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Hogyan élted túl életed első pár nőgyógyászati szűrését? Tapasztalatok?
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- Mennyiba kerül mostanság egy nőgyógyászati rákszűrés magánrendelésen, Pesten?
- Tüdőszűrés eredményről hány nap az értesítő, ha valamit találnak?
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?