Nőgyógyászati legendák - Igaz, Nem igaz? (beszélgetés)
Sziasztok!
Kedden voltam először nőgyógyásznál, 19 éves vagyok. Azért mentem, mert késett a menstruációm. Csinált egy teljeskörű vizsgálatot, megnyomkodta a hasam miközben belülről is vizsgálat, vett mintát rákszűréshez, meg csinált ultrahangot is. Még ultrahang előtt mondta, hogy egy cisztát érez a bal oldalon, és nyomkodta, meg kérdezte, hogy fáj-e. Akkor azt mondtam hogy nem, mert nem volt különbség közötte, meg a hasam többi pontja között, ahogy nyomta. Az ultrahangon azt mondta hogy kb 3 centisnek látja, és hogy ne aggódjak, ez miatt is késhet a menstruációm, meg a karácsony előtt bevett esemény utáni tabletta miatt is (de azután az első időben megjött, ez lett volna a 2. aminek lenni kellett volna 2 hete, és azóta késik).
Most eltelt 5 nap a vizsgálat óta, és hol szúró, hol tompa, hol alig észrevehető fájdalmat érzek folyamatosan a bal oldalon, ahol a ciszta is van. A doki még azt is mondta, hogy 95% hogy magától el fog tűnni, és lehet hogy észre sem vettem volna, ha most épp nem mentem volna el hozzá.
De akkor miért fáj? Meddig várjak még vagy mit csináljak? Ezelőtt soha semmi ilyen panaszom nem volt, egészen a vizsgálatig, ahol megpiszkálta... honlapután kell telefonálnom a rákszűrés eredményéért, akkor majd tőle is rákérdezek, de már nagyon zavar ez a folyamatos fájdalom, meg még idegeskedek is miatta, és eléggé megterhelő a szervezetnek is, meg nekem is, hogy nonstop minden tevékenységem közben érzem...
Segítsetek, hogy mi lehet ez, vagy mit csináljak... :(
Ez érdekes, de ahogy jobban belegondoltam, valahogy nekem sem tetszene, ha a párom nemiszervét egy nőci(akár milyen is)fogdosná akár "csak" egy vizsgálat érdekében is!
Én is értem, hogy ez muszáj meg fontos és tényleg előrébb való, mint a mi "hülye" felfogásunk, de azért nem jó érzéssel tölt el a dolog ha rágondolok!
én olya legendát hallottam, hogy valakinek szülés közben van orgazmusa....
Másrészt, ha ilyen létezik, a férfiak is imádnának urológushoz járni.
Véleményem szerint nagyon pihent ember találhatta ki,olyan aki tuti nem volt még nőgyógyásznál.
Én írtózom tőlük,elmegyek mert muszáj néha,de valahogy mindig az jár a fejemben,hogy ez a kéz ami bennem matat ,vajon a héten hány magzatott csinált el.Mondjuk néhány babót világra is segített,de hát ugye az nem motoszkál mert az a természetes.
Bocsi mindenkitől ,de ezt le kellett írnom.
őszintén az én dokim egy bányarém tehát igen beteg lenne egy ragyásfejüre beindulni..ááááh.
de sokszor néztem hogy idős hölgyek teliszájas vigyorral jönnek ki..lehet hogy nekik már mindegy alapon és élvezhetik ...sorry.de nem figyeltétek még meg???érdemes
végre valami érdekes topik!
A múltkor összefutottam a nőgyogyimmal az utcán. Köszöntem, mire ő: ja, maga az?így arcról nem ugrott be! :-)))
Jaj, globus, naggggyon jó ez a sütőlapáthasonlat :))))))
köszi :)))
van egy jo viccem és pont ide valo::P
--mit mond a nőgyogyász ,este ,mikor munka után kiér az utcára?
--??
--Végre,,,ARCOK...! ::D:D
Nem teljesen ide tartozik, de én már hallottam olyan, hogy férfi elment a kozmetikushoz(ismerősömhöz) és intim gyantát kért!
Már az furi volt, hogy se a sapkáját se a napszemüvegét nem vette le és amikor lerántotta a szőrt az intim testrészről, akkor elélvezett, na ennyit arról, hogy ki, milyen dolgokon izgul fel!
Undorító!
Szóval én simán el tudom képzelni, hogy valaki felizgul nőgyógyászati vizsgálat során, de orgazmusa nem hiszem, hogy lehet hisz annyi ideig még nem tartott vizsgálat, amibe ez beleférne ha igényem lenne rá!
Ez nagyon jó. Igazad van.
Tényleg csoda, hogy van még hozzá kedve, nem undorodik meg a sok nuni látványától
Hát szerintem is baromság ez az orgazmus dolog.
Ma biztosan eszembe fog jutni, mert pont ma megyek dokihoz. Hát már most izgulok, de nem azért, hogy orgazmusom legyen, hanem, hogy túllegyek az egészen és minden rendben legyen. Pedig az én dokim irtó rendes, jófej pasas, és emellett jól is néz ki,jól el lehet vele viccelődni és tegező viszonyban vagyunk. Szóval nem hiszem, hogy ő ebben éli ki magát, neki ez a munkája. Darab, darab. Szerintem.
Jó az biztos jobb neki ha egy fiatal csajszit vizsgál mint egy szottyadt sunát, de hát nem lehet a 80 éves punci is üde...
viszont én egyszer hallottam olyanról, hogy a roma asszonyt hazaküldte megmosdani a nődoki.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Tudtok olyan sorozatokat, amik hasonlóak mint pl. a Rejtélyes igazságok, Rejtélyes városi legendák?
- A Tgyásra a nőgyógyásztól kell kérnem igazolást vagy a háziorvostól?