Nincs muffinsütőformám, de van papírom, abban is megsül a muffin? (tudásbázis)
Nekem amugy ez a kedvenc receptem (nem tul nepszeru, pedig a legjobb :)): [link]
Nem csak szilvaval, hanem mas gyumolccsel is, dio helyett mogyoroval, kulonbozo fuszerekkel, izles szerint :)
Na, ha tesztelted, es jo muffin, erdemes kiprobalni :)
Viszont erdekelne, hogy mennyi az a "joghurtospohar"? Itt lehet kapni 1,75 es 2 deciseket is, amugy meg nincs is joghurtospoharam, mert itthon csinalom a joghurtot. Ha deciben/grammban meg tudna adni valaki a mennyisegeket, megkoszonnem.
kekszként igen.
:D
ha vannak kis csészéid abba állítsd a papírt, esetleg úgy valami muffinszerű lesz. VAgy papír nélkül felfújt.
1000 Ft egy muffin sütő, ha nem akarsz pepecselni, érdemes beruházni. Nekem szilikonos van, és imádom.
Ez a legegyszerűbb, még mérni sem kell:
Mindig ezt sütöm, csak gyümölcsökkel, kakaóval, stb. variálva.
Akkor inkább marad a forma. pontosítok : van 6 db-hoz formám, de 9 gyerek van nálam ma és az egyik hozott egy hatos formát.Akkor majd kétszerre sütök.
Estleg nincs valami egyszerű, kipróbált receptetek? Szoktam mindenfélét süteni, de a muffin eddig kimaradt és megígértem a gyerköcöknek.
ha nem elég sűrű, akkor szétfolyik benne a tészta, mikor belekanalazod
esetleg tedd annyira sűrűn egymás mellé a kapszlikat, hogy megtartsák egymást
További ajánlott fórumok:
- Hová kell a -15 napon túli- táppénzes papírom leadni, ill. címre vagy számlára küldik majd?
- Munkaügyi Bírósághoz kell menjek, mert nem adják ki papíromat, gyesen voltam, mit kell tennem?
- 31 hetes vagyok, voltam ultrahangon, azt írták a papíromra: kezdődő dysproportionalt dysmaturitas lehetősége merül fel. Mit jelent ez?
- Elektromos Muffinsütőről véleményeket tudnátok írni? 7 db-os.
- Táppénzes papíromat nem továbbította a munkahely, mit tegyek?
- Használtatok már elektomos muffinsütőt? Mik a tapasztalatok?