Nincs menszeszem 6 hónapja, lehetek terhes? (beszélgetés)
Szia Olga!
Mint azt mar az elottem szolok is leirtak, szerintem is rosszul kozelited meg a kerdest: nem az a nagyobbik baj, ha terhes vagy, hanem hogy honapok ota nem menstrualsz!!! Vizsgaltasd ki ASAP. Tudom mirol beszelek, nekem ugyanez a bajom, rossz fogamzasgatloval sikeresen felboritottak a hormonhaztartasomat. Most varom az eredmenyeket....
"Szia, én Kanizsát semmiképpen sem ajánlom. Én kanizsai vagyok, de Marcaliban szültem. Az itteni kórházról sajnos csak rosszat halottam. . . . A szomszédom Zeg-en szülte mind2 kisfiát ( a kisebbik 6 hetes), ő meg volt velük elégedve. Marcaliban állítólag mindegyik jó doki, én Dr. Kiss Györgynél szültem"
ez mindent elmond kanizsáról :)
ez a kontár orvos nem csinált ultrahangos vizsgálatot?
hol laksz amúgy, hogy ilyen trehány az ellátás?
és miért nem kerestél már akkor új orvost, mikor láttad, hogy ez folyamatosan elhajt ,mikor a vérzésed nem maradt abba hónapokig???
Biztos nem vagy könnyű helyzetben, de a Hoxán csak tapasztalatot cserélhetsz, viszont neked mihamarabb orvoshoz kell menned! Nincs semmiféle kifogásra, meg sopánkodásra időd. Én is cisztára gyanakszom, vagy valami komplexebb hormonproblémára.
Egyszerűen kell egy másik orvos. Meg kell oldanod.
Neki sem vette észre.
nekem pedig cisztának látta a babát...igaz pont ilyen panaszok miatt kicsi esélyem volt,hogy babám legyen(volt olyan év,hogy 4szer volt meg)szal érdemes dokitól dokiig menni.
sajnos nem biztos,h látta volna.
a leírtak alapján nem alapos a dokid...:-((
Nem olvastam végig.
osztálytársam is igy volt,aztán kiderült cisztája van,akkora mint egy 5 hónapos gyerek feje,fél méhével együtt szedték ki.
Mensmentist?
ez micsoda?
vért vesznek és az eredmény függvényében kezelnek.
Nem kell félni, nem lesz baj, de el kell menni.
További ajánlott fórumok:
- Ha a teszt alapján terhes vagyok, de a menszeszem megjött, akkor is lehetek terhes?
- 1 hónapja késik a menszeszem, régebben csináltam tesztet szép pozi volt. Ultrhang szerint nincs terhesség!
- 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta megszakított közösüléssel "védekezünk". Lehetek terhes?
- 2 hónapja abbahagytam a gyógyszert és 2 hete késik eddig semmi jele. Terhesteszt neg. lett, ezért lehetek terhes vagy más oka lehet?
- 1 hónapja escapelle-t vettem be, utána meg is jött, de most is volt baj, 2 nappal a menzesz előtt, most késik. Lehetek-e terhes?
- Május 15-én volt vérzésem, a doki szerint rendes menszi csak ez most a normális mivel 2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, lehetek terhes?