1 hónapja késik a menszeszem, régebben csináltam tesztet szép pozi volt. Ultrhang szerint nincs terhesség! (beszélgetés)
Sziasztok!
Mikor a párommal babát szerettünk volna,abbahagytam a fogamzásgátlót.Rá 5 hónapra teherbe estem,de sajnos 6-8 hetesen elveszítettem. Elkezdtem inni a palástfű teát,és a következő hónapban,megfogant a picurunk,aki most 30+2 hetes. :)
Volt akinek segített a tea,érdemes megpróbálni.
Drukkolok mindenkinek. :)
Sajnálom......:((
új hónap új esély!!!
Voltam dokinál, azt mondta jövő héten menjek újra, mert most épp semmit nem lát.
Aztán ma reggel hamar választ kaptam a kérdésre, megjött.
De.. Ez nem keserít el. Újabb bizonyíték hogy képes vagyok rá, és egy újabb lehetősèg. :)
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek.
Már semmiben sem vagyok biztos.
A parommal babát szeretnénk.
Ma van a 6. napja a késésnek, eddig 3 tesztet csináltam, mind negatív lett.
Ez csak azért zavar, mert eddig órára pontosan MINDIG megjött. Ha nem baba, akkor lehet hogy van valami más, komoly baj van velem?
Vagy előfordulhat az, hogy a teszt még nem mutatja ki (hcg 20)? Csak mert a dobozon fel van tűntetve, hogy már a kimaradás első napjától 99% -os eredményt nyújt.
Holnap megyek orvoshoz, de már napok óta nem alszom emiatt.
A menstruációra utaló jelek (mellfeszülés, haspuffadás, ingerlekenység) ma keztek "halványan" jelentkezni, de semmi nem történt.
Köszönöm előre is...
Szia!
Mi újság veled?
Jujjj.Nagyon sajnálom:-(((
Akkor nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!
Én is most már izgulok hétfőig...
Elméletileg 6 napja késik a vérzésem.Nem tudom...
Szia.Én is majdnem így vagyok,mint te.
Csináltam 1 tesztet,ami 2 erős csíkot mutatott(a férjem is látta!!!!),majd amire lezuhanyoztam csak 1 csík maradt.
Az orvos akinél voltam nem vizsgált meg hüvelyi úton,csak elküldött UH-ra,de oda is csak úgy ha megtartom a babát....
Voltam hétfőn UH-on,és nem láttak semmit...Majd jövő héten kell visszamennem megint UH-ra
Elméletileg ha visszaszámolom,akkor 6 hetesnek kellene lennem....
Csak nekem nincs barnázásom.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Butaságot csináltam,mehetek holnap terhességi tesztért 52 évesen!
- Késik a menszeszem, negatív a teszt, mégis vannak terhesség i tüneteim.Hogy van ez?