Késik a menszeszem, negatív a teszt, mégis vannak terhesség i tüneteim.Hogy van ez? (tudásbázis)
Hát legközelebb ne stersszeljél, mert többet stresszelsz és még többet késik :D
Jelenleg nekem is késik, de szerintem azért mert sok savanyú dolgot ettem. A citromos víztől is (nem limonádé) késik. Azt szoktam inni kirándulások előtt :D
Hú.. hála istennek megjött :)
De akkor ezúton tudosítom mindenkivel, hogy a stressz miatt ténylegesen késhet jó pár napot...
(köszönöm Istenem) :)
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! 20 éves vagyok. Rendszeres nemi életet élek. Már 4.napja késik a menzeszem. Ugyanakkor kisebb menstruációs görcseim vannak. Az a terhességi teszt, amit vettem (ami állítólag nagyon pontos) negatív eredményt mutatott. Mi lehet a probléma? (4 nappal ezelőtt volt vizsgám - én erre tudok csak gondolni, mert volt már olyan, hogy stresszes helyzet miatt késett, de nem ennyit!) / vagy azért biztos ami biztos menjek el a nődokihoz?
Várom az ötleteket :)
Ugye nem vagyok terhes????
szia!
Nekem 8 hetesen a 4. terhességi teszt lett csak pozitív.
Viszont ha az orvos is azt mondja h nem lát terhességet, akkor más probléma lehet.
Elképzelhető...:)
Menj dokihoz. Amikor nekem UH-on már látták a petezsákot, a teszt még akkor is negatív volt. Lassabban termelődött a HCG...ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Lassan egy hetet késik a menszeszem, a teszt negatív! Mi lehet ez?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- 2 negativ terhességi tesztnél lehetek terhes? 3 hete nem jött meg!
- Van rá esély hogy az alábbi tüneteim terhességre utalnak?
- 1 hónapja késik a menszeszem, régebben csináltam tesztet szép pozi volt. Ultrhang szerint nincs terhesség!
- Ha nem jelez pozitívat a terhességi teszt, miért vannak terhességi tüneteim?