Nikon vagy Fuji fényképezőgép? (tudásbázis)
Olyat semmikép ne, ami AA akksival megy. Bár annak is megvan az előnye (nekem biztos nem) és lehet pont ilyet keresel. Szerintem jobbak a Li-ion akksival szerelt gépek, bármikor töltheted és 2 hónap szekrényben pihenés után sem lemerülten szeded elő a gépet.
Canon powershot sx17
Canon powershot sx260 tűrhető áron vannak
Kicsit drágábban:
Panasonic tz30
Canon powershot sx 510 (én ezt venném, pedig nikonpárti vagyok)
Ha jó az a AA akksis gép akkor is inkább canont vagy panasonicot vennék, mint nikont. Egy ilyen gépnél már elvárás lenne, hogy tudjon zársebesség és rekesz előválasztást, nikon még mindig nem tudja. Ez esetben: Panasonic LZ30, Sony H200, Canon sx500 a nyerő.
szia. nekem fuji van. akár jó is lehetne...
de, hideg időben(a mai is annak számít nála) nem hajlandó semmit csinálni, lefagy kezdetek óta.
aksi pedig frissen van töltve, a mai napra is rákészültem és egy képet sem tudtam lőni
Sziasztok!
Ti melyik márkát tartjátok jobbnak? Volt már Fujim, de nem voltam megelégedve a képek minőségével, a Nikon jobb lenne?? Konkrétan Nikon L320 a gép...
Köszi a segítséget!!
További ajánlott fórumok:
- Tudna segíteni valaki a NIKON COOLPIX 2200 fényképezőmhöz hol találhatnák utmútatót?
- Fuji Finepix digitális fényképezőgép tapasztalatok.
- Nikon Coolpix fényképezőgépen hogy kell beállítani az önkioldónál a 10, illetve 2 mp késleltetést?
- Nikon L320 fényképező esetén hogyan tudom a záridőt beállítani?
- Nikon AF230-as dátumozós fényképezőm van. Már nem használtam régóta. Csináltam ma képet, de nem mutatja a dátumot miért?
- Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Nikon Coolpix L23 digitális fényképezőgépről?