Fuji Finepix digitális fényképezőgép tapasztalatok. (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem egy FinePix S1600-am van. Tudom, nincs rajta menet az objektívnél, de szerintetek lehet rá tenni valami univerzális napellenzőt? De félek, ha ráteszem, belóg a képbe a nagylátószög miatt... :S
hs10-ről lenne szó??? húúúha!! komoly. bár én sem értek hozzá, csak abból indulok ki, amit az én gépem tud, és ez azért bőven ráver... ez már nem csak egy családi összejöveteleket megörökítendő masina, hanem ez azért már komoly!!
fotótermet akarsz nyitni? :DD
nekem a link nem hozott be konkrét gépet......
de a fujik nagyon jók!
bátyámnak s1600-a van, elképesztő, hihetetlen, csodaszép..... szóval tényleg jó. :)
végül egyébként én nem fuji-t vettem, hanem egy kodak zd710-et, és az is nagyon jó. kedvezőbb az ára de hasonlóan jó! csak két gondom van vele: mikor ment, olyan 4-5 kép után egy picit az hosszadalmas. :S ki lehet bírni, csak az a baj, hogy a 1,5 éves örökmozgóm nem marad meg egyhelyben, egy jó képért ilyenkor mindig várni kell. másik, hogy nincs rajta kézi fókusz.. ezt egy picit sajnálom, és ez viszont van a fujin.
egyébként milyen gépről lenne szó??? :)
de jó, hogy veszel gépet :)
A miénk sony és nagyon imádjuk, de kültéri képeket jobb vele fényképezni, mint beltérit. Bár lehet, hogy nem jól állítottuk be :S
igen, nézegettem, de a sokadik ismeretlen szó után elment az olvasásától a kedvem.
ráadásul hosszabb távon jönnek elő a hibák. gondolom én! :)
azért még nézegetem egy kicsit. köszönöm! :)
szeretnék venni egy digitális fényképezőgépet. hetek óta figyelgetem a felhozatalt, nekem ez a márka a legszimpatikusabb, ebből is a régebbiek, az S5600, S5500 stb.
tapasztalatotokra lennék kíváncsi. megéri beruházni rá? melyek a gyengéi? mit javasoltok helyette, ebben az árkategóriában???
válaszotokat előre is köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?
- Hogy lehet a digitális fényképezőből kiírni cd-re a képeket?
- Fuji FinePix A820as fényképező...
- Tudja valaki, hogy a Fuji Finepix Ax250-es fényképezőgépnek milyen a képminősége?
- Fuji Finepix A850 digitális fényképezőgépről tapasztalatok?