Netbank felvilágosítás! (beszélgetős fórum)
6. dca4884e2f (válaszként erre: 3. - BeaÉrd)
2010. nov. 29. 17:22
Marad! Semmi más nem kell, csak azonosító és jelszó. Teljesen megbízható és biztonságos, ráadásul kényelmes is.
5. Ildi0325 (válaszként erre: 1. - BeaÉrd)
2010. nov. 29. 17:21
Azt írtad, hogy más bank is érdekel, amit ismerek pl. az Erste banknál minden utalás 20 Ft, Unicreditnél is ingyenes , de van számlavezetési díj. A legolcsóbb amit ismerünk és rendszeresen használunk az a CIB bank.Havi minimum két utalásnál 149 Ft a számlavezetési díj. Teljesen megbízható dolog, mi így utalunk ahova csak lehet. A CIB-nél van egy internetes , dombornyomott bankkártyánk, ha valamit a neten keresztül kell fizetni , erre utalunk annyi pénzt , amennyi éppen akkor kell és így fizetünk.
4. bodajanosne
2010. nov. 29. 17:17
üdv.Jó a netbank szolgáltatás,bank adott egy azonosítót,kell egy jelszó és kész.
3. BeaÉrd
2010. nov. 29. 17:16
és marad az eredeti folyószámla?
mert láttam ilyen csomagot ahol lesz egy folyószámla+webszámla
2. revesz.reka
2010. nov. 29. 17:11
be kell menned az otp-be személyesen, ott kapsz egy azonosítót meg egy kódot, azzal kell belépned majd. az utalás díja attol függ hogy mennyi utalsz. (nem tudom pontosan) megbizható, mert minden utalás előtt kapsz a telefonodra egy kódot amit be kell irnod az utaláshoz.
1. BeaÉrd
2010. nov. 29. 17:03
ezzel kapcsolatban érdekelne minden!
én otp-s vagyok akkor gondolom csak itt lehet netbankom is?
érdekelnének díjak,hogy az utalás mennyibe kerül és még mit kell fizetni?(más bank is érdekel)
megbízható dolog ez?internetes utaláshoz , vásárláshoz kellene!
interneten el lehet ezt intézni,hogy legyen?
köszönöm a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Milyen az, amikor egy férfi flörtöl? Tapasztaltak felvilágosítanátok a tapasztalatlant?
- Szexuális felvilágosítás - alsó tagozatban?
- Szexuális felvilágosítás
- 15 éves bakfist, hogyan lehet felvilágosítani?
- Kisgyermekeink felvilágosítása - hogyan csináljátok?
- Bankban nem adnak felvilágosítást más számlájáról igaz? Még akkor sem ha családtagokról van szó!!?