Népszámlálás 2011 - mi van olyankor ha a ház nem az én nevemen van, hanem anyámén, de én élek benne? (tudásbázis kérdés)
Hmm...nem tudom mi lesz!El sem merem képzelni!
Talán hó is lesz? :))))
No képzeld én papíron Tolna megyei vagyok, tartózkodási helyem Pest megye amúgy főváros pereme ténylegesen.
Hozzám nem jön népszámláló...
Ha jön nem vagyok otthon ugye.
A Miniszterelnök, vajon részt vesz a procedúrában?
Hiszen gondolj bele, Orbán Viktorka Brüsszelben lesz október 23-án elmarad az ünnepség, mi lesz Karácsonykor ha nem lesz itthon?
Mennyi ideig tartott ezt ilyen remekül leszervezni?
Összegányolták, osz't jó napot :)))
Igen, fel van tüntetve!Az adott címen lakónak szól--oké,de ketten lakunk benne,3 an vagyunk ide bejelentve :)
A tulaj nem lakik itt-azaz anyám
Ez a boríték nincs megcímezve senkinek!Ezt így a kezem nyomta,hogy töltsem ki,és elviharzott!
Ezen a címen lakunk mindhárman :)
szerintem nem kell anyukájának másik, mert ő kap ott, ahol ő él.
lakáskérdőívből meg elég egyet kitölteni, ezt a topikindító is megteheti, hisz ő él ott éppen. :-)
mi is ma kaptunk, egyet :)
de nálunk a rádió naponta többször elmondja, hogy az egyhez még annyit kell kérni, ahányan ott laknak.
Még nem néztem meg, de magyarázták azt is, hogy van benne egy szám, amit az illető nevét takarja, és ez alapján lehet a netet kitölteni, de csak a sajátodat. Anyudnak kell másikat kérni, mert arról tudod meg, hogy milyen szám alatt szerepel.
köszi,köszi,a többieknek kitöltöm neten :)
szerintem még lesz kérdésem :)
ez komoly?a nő belenyomott egy borítékot a kezembe,azt mondta töltsem ki,majd itt hagyott :-) kérdeztem volna,ha hagyja :)
szóval,ezt amit most kaptam,ezt kitölthetem a magam nevében,a többieknek meg esetleg neten?mert csak 1 boríték van :-O))
Mindenhová csak egy csomagot visznek elsőre.
mi is négyen vagyunk, de egyet kaptunk.
és majd hoznak/ kérni kell(?) annyit még, ahányan laknak ott.
bár mi is szerintem neten fogjuk kitölteni.
Szia,
Természetesen a tieddel! Ha anyukád is oda van bejelentve akkor kérhettél volna 2 csomagot, az egyiket neki. Nálunk is így van ketten vagyunk anyuval bejelentve így anyu mondta csajnak, hogy kettőt adjon, igaz az már más kérdés, hogy neten fogom kitölteni :)
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Mi a véleményed a népszámlálásról?
- Mi van olyankor ha 14 kg-nál többet hízok terhesség alatt?
- Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot?
- Nem szégyellem, hogy a népszámláláson számlálóbiztosként...
- A népszámlálást az állandó lakcímre érkezett azonosítóval kell kitöltenem vagy ami a tartózkodási címemre érkezett azzal?