Nem szégyellem, hogy a népszámláláson számlálóbiztosként... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kicsit sem szégyenlem, bármit is gondolsz.
Online gyorsabb és kényelmesebb, ráadásul legutóbb a biztos belekötött a vallásba. Nem adok rá lehetőséget.
Nem is kell szégyellni. Szégyellje magát az, aki azért nem enged be számlálóbiztost, mert attól fél, hogy az majd kutakodik az életében a lakásában. Egy frászt kutakodunk! A feladatra konventrálunk, hogy minél előbb végezzünk. A nap végén arra se szoktam emlékezni - néhány extrém esettől eltekintve, mert adódnak olyanok is –, hogy kiket „számoltam meg”. Arról nem is beszélve, hogy az online kitöltőkkel is van munkánk, de fizetség alig jár érte.
Elterjedt a híre a környéken, hogy számlálóbiztos lettem (megint). Egy nyugdíjas tanítónő felhívott, hogy akkor ő nem tölti ki online, megvár engem. Sajnálattal tájékoztattam, hogy az utcának azt az oldalát ahol ő él, nem én kaptam, de ettől függetlenül legyen bizalommal az iránt, aki majd felkeresi!
Szidtam a megrendelőjét?
Amúgy meg nem számít. Időnként mindenkinek elege van a munkáltatójából. De büszkeségért ritkán adnak kenyeret a boltban.
Miért kéne szégyellni? Én tisztellek érte.
Kemény idegzet kell hozzá és sok türelem. Lesz sok minekez, meg politika, panasz és reklamálás.
Elárulod mennyit fizetnek érte?
Jó nagy hülyeséget mondtál, azzal betegségeket lehet kimutatni. Nem tudtad?
Nem kell szégyellni a számlálóbiztosi melót, az is munka. És nem mindenki tud a neten válaszolni.
További ajánlott fórumok:
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Népszámlálás 2011-Jelentkezett valaki Számlálóbiztosnak?
- Azt hiszi, hogy szégyellem a szüleim előtt
- Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot?
- Egyre több alkalommal van pánikrohamom, de nem merem senkinek elmondani, mert szégyellem, hogy küzdjem le ezt egymagam?
- Nem szeretem a karácsonyi reklámokat, mert szégyellem, hogy...