Nemrég szült kismamának mit lehet mit illik venni, vinni?Rokon. (tudásbázis)
én pelenkatortát készítettem, rózsaszín szalaggal átkötve, "feldíszítve" popsitörlővel, hintőporral, macival, fésűvel...
Az anyukának pedig csokit és kekszet vittem :)
nagyobb babaruha, positörlő, pelus, játék 0 hós kortól (plüss csörgő, babakocsira csörgő stb) fürdőlepedő, takaró is mindig ól jön a babának.
a bonbontól és sem sértődtem meg:-)
Pont ezt akartam írni!!:DD
Én is örültem a csokiknak,ennyi kényeztetés jár egy szülés után!!!!:DD
Én biza örültem a bon-bonnak is! :D
De még jobban, ha pelust, törlőkendőt hoztak.
Ált. előtte megkérdezték, milyet használunk.
Így 3 hónapig nem kellett erre költenem, pedig ikreim vannak.
Mennyit szánsz rá?
Egy szép fotóalbum is jó ötlet.
Nagyobb babaruháknak is örültem.
Még eszembe jutott ez is: játszószőnyeg (mi két hónapos kortól használjuk kb és nagyon szuper dolog!), esetleg kenguru.
De a legjobb, ha tényleg megkérdezed, mire van szükség. :)
Szia!
Én nemrég szültem. Nem vettem zokon ha megkérdezték mire van szükségem. ha nem kérdezed meg akkor is jó tanács édességet NE!!! Most szült, szeretne megszabadulni a feleslegtől, újra csinos nőnek éreznie magát, ne add alá a lovat!! :D
A virág kedves gesztus. Én a gyerekjátékoknak örültem szó nélkül. Magamnak meg bármi, amitől nőnek éreztem magam :D De ne tusfürdőt, mert az a tisztálkodás hiányára utalhat... Egy szép fotóalbum, vagy kép keret, Baba-Mama könyv is jó lehet. Vagy vannak könyvek a gyerekkori fejlődésről, házi orvoslásokról, ezek is hasznosak ilyeneket is kaptam.
Ja apukáról se feledkezz meg, nekik is jól esik ám a törődés!
A párom egy cumisüveg formájú alkoholos koktélkeveréket kapott!
De pl. ha anyagilag nem akarod megterhelni magad, mi kaptunk kézzel készített képkeretet is, az egyik legszebb dísze a szobánknak!!
Szia! Én összeállítanék egy ajándék csomagot az alábbiakból: popsi törlők, fürdető, sampon, kis takaró, babavíz stb., kismamának: bimbóvédő krém, melltartó betét (ha szoptat). Esetleg kis csörgő, morzsolgató kendő vagy még picit nagyobb ujjatlan body (amit még a nyáron tud használni a baba-a méretet érdemes megkérdezni és ahhoz kalkulálni) Én tuti ezeknek örülnék, örültem volna.
Felesleges dolgokkal nem fogsz örömet szerezni (pl bonbon), ráadásul ezek fogyó eszközök, így biztos a siker!
Én pelusnak, törlőkendőnek örültem leginkább, az mindig jól jön!
Esetleg ha kislény egy kis fülbevalót...
Bonbont sokat kaptam, annak nem örültem... :D
Van itt a tudásbáziskérdések között egy ilyen téma. Ott is vannak jó ötletek.
Érdemes megkeresni.
Én bombonont rengeteget kaptam,azóta már szétszórtam a rokonok között.Meg olyan ruhát,ami majd talán oviban lesz jó rá..
Szerintem örülne egy nagyobbacska emlékdoboznak,amit te díszítesz ki.Bele lehet tenni a hazahozós ruhát,első kiscipőt,ilyeneket.Mi magunknak csináltuk meg,de én nagyon örültem volna,ha valakinek eszébe jut :)
Szia!Szerintem kérdezd meg mire van szüksége,és így nincs meg az esélye,hogy esetleg olyat veszel ami már van neki.
Nálunk is így volt!
Amire szerintem sokan nem gondolnak: a baba születésének napján megjelent napilapokat időállóan becsomagolva pl.
Vagy a kismamának szóló kozmetikumokat.
Valami finomságot amit ő nagyon szeret.
Csak ötlet.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Ismeritek a nemrég közzétett "mérgező táplálékkiegészítők" listáját? Hol lehet elolvasni?
- 2-3 hetes kismamának milyen lázcsillapítót lehet adni?
- Egy frissen szült kismamának milyen folyadékot lehet bevinni a kórházba, ami nem árt a babának?
- Babonából nem lehet szülés előtt ajándékot adni a kismamának?
- Hol lehet Kecskeméten kismamanadrágot vásárolni?