Hol lehet Kecskeméten kismamanadrágot vásárolni? (tudásbázis)
10. jozsi.38
2010. márc. 17. 12:05
kápolna utcában van egy angol turi ott tavaly találtam nem is egyet
9. vandancsi
2010. márc. 17. 11:16
Szia!
Érdemes a teszveszen, vaterán is körbenézni, rengeteg használt, de szép állapotú kismamaruha van fent és felébe, harmadába kerülnek, mint az újak.
Gratulálok a pocaklakódhoz!!! :D
8. 3cf80f2b78
2008. nov. 28. 19:44
A Kuti butikkal átellenben nagyon jó cuccok vannak!!!
7. jojuda (válaszként erre: 4. - Zsuzsci)
2007. dec. 19. 07:54
Biztos!A volt Moletti helyén jó kismama cuccos bolt van. Molett hölgyeknek is érdemes benézni.
6. cb5fa84af0
2007. dec. 7. 18:43
Köszönöm a segítséget mindenkinek!Megvannak a lelőhelyek,mostmár csak el kellene indulnom:)
Mégegyszer köszi!!!
5. 8d4cedfb65
2007. dec. 4. 18:00
Nagykőrösön az Áruházban Kecskeméti ut 7. Kismama felsők, nadrágok, feérnemük, harisnyanadrágok kaphatók.
4. zsuzsci
2007. dec. 3. 13:06
Én is Alföld emeletén levőt tudom,illetve a Kápolna utca végén a Kuti butikkal "párhuzamosan is van / volt egy bolt mintha ott is Kismama rucikat árulnának.Régen ha jól emlékszem Lady Moletti volt.(nem bizti)
3. maja780208
2007. dec. 3. 12:06
Kecskeméti vagyok!Az Alföld áruház emeletén található egy szupi kismamaruha bolt.Nem éppen pénztárcakímélő!!A rendőrséggel szembeni sarki nagy kínaiban is láttam kismamafarmert gumis derékkal,egész jó áron(3000?),hozzávaló felsőt is adnak,kérd az eladó segítségét.Bár ennyi erővel bármelyik nagyobb kínaiban is adnak.Én anno egy régebbi bő farmeromat szabattam át passzéval helyettesítve a derékrészt.Íg egy nagyon kényelmes nacit kaptam 1-2 e forintból.Minden megoldható,csak pénztárca kérdése.
2. cb5fa84af0
2007. dec. 2. 12:07
Sziasztok!Hiába írtam a keresőbe Kecskemétet és kismamaruházatot,semmi értelmeset nem adott ki.Aki kecskeméti vagy környéki segítsen.A pocakom nő,de sajnos nadrágom még nincs:)Előre is köszönöm:)
1. cb5fa84af0
2007. dec. 2. 12:05
Aki tudja írja meg, hol lehet Kecskeméten kismamanadrágot vásárolni!Előre is köszönöm a segítséget:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Mit lehet vásárolni egy nap 500 Ft-ból, hogy az 2 étkezésre elég legyen?
- Hol lehet vásárolni Kecskeméten póthajat?
- Hol lehet Kecskeméten fekete kosztümöt vásárolni?
- Szerintetek Kecskeméten hol érdemes babaholmit(kezdő csomag) vásárolni?Jót, olcsón...