Nemi elhidegülés missed. ab után -normális? (beszélgetés)
akkor kérj tőle időt, meg fogja érteni és meglátod mennyire van rá szükséged.
Nekem az jött le az írásodból, hogy ő inkább csak barát neked nem pedig társ
Megértelek. Szerintem az idő megadja a keresett válaszaidat. Egyrészt, hogy a párod türelmes lesz-e veled, másrészt, hogy a béke, amit mellette érzel, pótolja-e a szerelmet, vagy kialakul-e benned.
Én nem mondom, hogy rúgj fel mindent. Kicsit hülyén hangzik, mert mintha most azt mondanám, hogy használd ki a párod, de jelenleg csak azt tudod tenni, hogy élvezed a melegséget, amit ad a lelkednek, s majd ha helyrejössz, és úgy érzed, hogy nem működik, akkor úgyis véget fogsz vetni a kapcsolatnak.
A tested kész, a lelked nem.
A másik, hogy vigaszra leltél, de nem vagy szerelmes.
Persze nem kell szerelem a szexhez papíron, de azért az egy egészen más érzés...
Pihenj még egy kicsit. Adj magadnak időt. Ez idő alatt kiderül, hogy kialakul-e nálad a szerelem érzése, és érdemes-e benne maradni a kapcsolatban.
tavasszal elveszítettem az akkor 10 hetes babámat. a párommal szakítottunk, az oka bonyolult, és a téma szempontjából lényegtelen. azóta új párkapcsolatban élek, amely kb 3 hónapja tart:benne vígaszra leltem, lelkileg, fizikailag mindent megad, amit csak lehetséges. több, mint 1 éve szerelmes belém, ameddig az exemmel voltam együtt nem próbálkozott, elfogadta a helyzetet, aztán mellettem volt a műtét óta, amikor az exem elhagyott, róla azóta sem tudok semmit. úgy érzem szeretem a mostani párom, de szerelmet még nem érzek iránta, talán több idő kell hozzá.
szexuálisan kb 1 hónappal ezelőtt voltunk együtt először. a szex maga jó, az orgazmus is összejön, de valahogy nem érzem azt, hogy szükségem van szexre... nagyon nehezen hangolódom rá, aztán evés közben megjön az étvágy, de korántsem érzem azt a vágyat, amit műtét előtt az ex párommal. szeretek vele lenni, programokat csinálni, együtt aludni, de valahogy szexnek nem érzem szükségét... tegnap dikerkt még elmolyoltam a konyhában este, hátha elalszik, mire megyek lefeküdni, és érzem, hogy nem jó ez így...
vagy csak idő kell? régen kifejezett szex-rajongó voltam, napi szintem volt rá igényem...
várom a véleményeket
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- ... az elhidegülés jelei?
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?
- Úgy érzem, hogy elhidegültünk egymástól és ezért haragszom rá, mit tegyek?
- Mit változtatnál meg a házasságodban? Sokan boldogtalanok... mi az oka, hogy elhidegülnek egymástól?